از سوی مرکز ملی نوآوری فناوری‌های ورزشی ایران اعلام شد؛

فراخوان جذب شتاب‌دهنده و کارگزار تخصصی حوزه علوم ورزشی

۱۸ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۱ کد : ۱۵۴۵ معاونت فناوری اخبار و رویدادها
فراخوان جذب شتاب‌دهنده و کارگزار تخصصی حوزه علوم ورزشی، توسط مرکز ملی نوآوری فناوری‌های ورزشی ایران وابسته به پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی اعلام شد.
فراخوان جذب شتاب‌دهنده و کارگزار تخصصی حوزه علوم ورزشی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی، فراخوان جذب شتاب‌دهنده و کارگزار تخصصی حوزه علوم ورزشی،توسط مرکز ملی نوآوری فناوری‌های ورزشی اعلام شد. بر این اساس، کلیه کارگزارانی که ارائه‌دهنده خدمات مورد نیاز کسب‌وکارها و استارت‌آپ‌های ورزشی هستند در صورت تمایل به همکاری با مرکز ملی نوآوری فناوری‌های ورزشی ایران، می‌توانند مدارک خود را که شامل:

•    اساسنامه شرکت
•    مجوزهای شرکت
•    رزومه شرکت
•    خدمات شتاب دهی

می‌باشد، از طریق پست الکترونیکی به نشانی: sport.tech@yahoo.com ارسال نمایند تا پس از بررسی توانمندی‌های آنان، به‌عنوان کارگزار، به عضویت مرکز نوآوری نائل شوند.

شایان‌ذکر است مرکز ملی نوآوری فناوری‌های ورزشی به‌عنوان اولین و تنها مرکز تخصصی ورزشی ایران در حوزه حمایت از استارت آپ های واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان ورزشی، از سال 1397 در کشور فعالیت می‌نماید و تاکنون بیش از 15 تیم و شرکت دانش‌بنیان را تحت حمایت خود قرار داده است که در حال حاضر در تهران- خیابان انقلاب- تقاطع خیابان دانشگاه- پلاک 172- طبقه 3 مستقر می‌باشد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس‌های 66988259 - 66955762 داخلی 107 و 104 تماس حاصل نمایید.

کلید واژه ها: شتاب‌دهنده فناوری‌های ورزشی مرکز ملی نوآوری فناوری‌های ورزشی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی