به میزبانی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی

جلسه انجمن آسیب‌شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی ایران برگزار شد

۰۵ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۷:۲۷ کد : ۱۵۱۳ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها
جلسه «انجمن آسیب‌شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی ایران»، با حضور اعضای هیأت مدیره انجمن، صبح امروز چهارشنبه ۵ بهمن ماه ۱۴۰۱ برگزار شد.
جلسه انجمن آسیب‌شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی ایران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، جلسه «انجمن آسیب‌شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی ایران»، با محوریت بررسی برنامه‌های پیش روی انجمن تا پایان سال جاری و همچنین کارآفرینی و ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان این رشته، به میزبانی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، به صورت حضوری و مجازی برگزار گردید.

در این جلسه، دکتر علی یلفانی «رئیس انجمن و عضو هیأت علمی دانشگاه بوعلی سینا همدان»، دکتر منصور صاحب‌الزمانی «نایب رئیس و عضو هیأت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان»، دکتر محمدحسین ناصرملی «دبیر اجرایی و عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی»، دکتر غلامعلی قاسمی «مسئول امور مالی و خزانه‌‌دار و عضو هیأت علمی دانشگاه اصفهان» و دکتر حامد عباسی «مسئول کمیته آموزش و پژوهش و عضو هیأت علمی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی»، دکتر محمد رحیمی «عضو هیأت مدیره انجمن و عضو هیأت علمی دانشگاه شهید رجایی» و دکتر مینا حقیقی «مسئول کمیته روابط بین‌الملل و عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود» مشارکت داشتند.

شایان ذکر است، «انجمن آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی ایران» فعالیت خود را در سال 1393 زیر نظر «وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» در دسته‌بندی علوم پایه آغاز نمود. این انجمن، بستری مناسب جهت ساماندهی فعالیت‌های این رشته، به منظور ایجاد بازار کار مناسب و معرفی رشته دانشگاهی آسیب‌شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی می‌باشد.