نخستین نشست هم‌اندیشی ستاد هفته پژوهش «پژوهشگاه تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی» برگزار شد

۲۲ آبان ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۵ کد : ۱۳۴۲ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها
اولین جلسه ستاد هفته پژوهش «پژوهشگاه تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری»، جهت حضور در بیست و سومین دوره نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار و برگزاری سایر ویژه‌‌ برنامه‌های مربوطه، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی، نخستین نشست هم‌اندیشی ستاد هفته پژوهش و فناوری پژوهشگاه، به ‌منظور تبیین و تشریح برنامه‌ها و وظایف اعضای ستاد با حضور دکتر زهرا سلمان «سرپرست پژوهشگاه»، دکتر حامد عباسی «رئیس ستاد و سرپرست معاونت پژوهشی و تحصیلات تکمیلی»، دکتر مجید علی طاولی «سرپرست معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع»، دکتر حسین زارعیان «معاون فرهنگی و اجتماعی»، دکتر مهدی رسولی «سرپرست معاونت فناوری» و جمعی از مدیران و کارشناسان پژوهشگاه، برگزار شد.

در ابتدای جلسه، دکتر سلمان «سرپرست پژوهشگاه»، با تشریح اهمیت و اهداف برگزاری هفته پژوهش، بر ضرورت مشارکت همه‌جانبه اعضای هیأت علمی و کارمندان پژوهشگاه، به منظور حضور هرچه شایسته‌تر در این رویداد بزرگ علمی و ارائه خدمات و دستاوردهای پژوهشگاه در حوزه‌های مختلف، همچنین در نظر گرفتن ویژه برنامه‌هایی پس از پایان نمایشگاه، همچون برگزاری کارگاه‌های آموزشی کاربردی و ... تأکید کرد.

در ادامه این جلسه، معاونت‌ها و اعضای ستاد، ضمن ارائه نقطه نظرات خود در خصوص عملکرد پژوهشگاه در ادوار گذشته، جزئیات برنامه‌های مورد نظر، جهت مشارکتی فعال در نمایشگاه سال جاری را تشریح کردند. از جمله مهم‌ترین مواردی که توسط حاضران مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت، می‌توان به موضوعات: «ارائه دستاوردهای پژوهشی و معرفی جدیدترین طرح‌های پژوهشی خاتمه یافته پژوهشگاه»، «معرفی پژوهشگران برتر پژوهشگاه تربیت بدنی در سال 1401»، «رونمایی از طرح‌های کلان انجام شده با همکاری وزارت ورزش و جوانان»، «رونمایی از جدیدترین محصولات و خدمات تیم‌های استارت‌آپی و شرکت‌های دانش‌بنیان مورد حمایت مرکز نوآوری فناوری‌های ورزشی پژوهشگاه»، «ارائه خدمات تست‌های پایش سلامت و تندرستی (به همراه مشاوره تخصصی)»، عرضه کتب انتشارات پژوهشگاه به صورت نسخه کاغذی و الکترونیکی و همچنین ارائه برخی کتب به صورت اهدایی و غیره، اشاره کرد.

شایان ‌ذکر است، بیست و سومین دوره نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار، با حضور دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد و وزارتخانه‌ها و سازمان‌های اجرایی مرتبط از سراسر کشور، در تاریخ 19 الی 22 آذرماه 1401، در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران (همراه با بازدید آزاد برای عموم) برگزار خواهد شد.