پایان فرایند استخراج نتایج آزمون عملی کنکور ۹۸ ویژه رشته علوم ورزشی

۲۷ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۶ کد : ۱۲۸ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها
فرایند استخراج نتایج آزمون عملی ویژه متقاضیان ورود به رشته علوم ورزشی در کنکور ۹۸ به پایان رسید
پایان فرایند استخراج نتایج آزمون عملی کنکور ۹۸ ویژه رشته علوم ورزشی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، فرایند استخراج نتایج آزمون عملی ویژه متقاضیان ورود به رشته علوم ورزشی در کنکور 98 از روز 13 مرداد آغاز و در روز 23 مرداد پایان یافت.
 آزمون عملی ویژه رشته علوم ورزشی در کنکور سراسری با تولیت پژوهشگاه  در 10 حوزه با مشارکت دانشکده‌های علوم ورزشی دانشگاههای شهید بهشتی، فردوسی مشهد، اصفهان، گیلان، تبریز، شیراز، مازندران، رازی کرمانشاه، شهید چمران اهواز و شهید باهنر کرمان با نظارت مستقیم 20 ناظر در روزهای 3 الی 6 مردادماه امسال برگزار شد.
 بر اساس این گزارش پس از پیگیری‌های مستمری که  پژوهشگاه تربیت بدنی  با همکاری کارگروه تخصصی برنامه‌ریزی و گسترش علوم ورزشی و سازمان سنجش انجام داد، امسال برای اولین بار، روش پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی برای رشته علوم ورزشی از نیمه‌متمرکز به متمرکز تغییر یافت و پذیرفته‌شدگان به‌جای بهمن‌ماه می‌توانند از مهرماه شروع به تحصیل نمایند. همچنین، رشته علوم ورزشی در شرایط برابری با دیگر رشته‌های تحصیلی برای انتخاب در مرحله انتخاب رشته کنکور قرار گرفت. بر این اساس، تعداد نزدیک به 20 هزار داوطلب متقاضی ورود به رشته علوم ورزشی، در این آزمون شرکت نمودند که تعداد آن نسبت به سال گذشته، 5 برابر افزایش یافت. با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و دقیق، این آزمون در حوزه‌های 10 گانه انجام شد. همچنین در پایان، کمیسیون بررسی موارد خاص با حضور نمایندگان پژوهشگاه و کارگروه تخصصی برنامه‌ریزی و گسترش علوم ورزشی وزارت علوم برگزار شد. بر اساس اعلام معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه، نتایج استخراج‌شده در موعد مقرر برای سازمان سنجش آموزش کشور ارسال خواهد شد.

کلید واژه ها: پایان فرایند استخراج آزمون عملی

نیک بخت ۱۶ مهر ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۶
سلام من در آزمون تربیت بدنی 98شرکت کردم جوابش متوجه نشدم کی میاد میشه اطلارسانی کنید ممنون
پاسخ مدیر سایت ۲۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۸

لطفا با شماره 88747884 داخلی 408 تماس حاصل فرمایید.

مهران ۰۱ مهر ۱۳۹۸ | ۰۸:۳۳
نتایج کنکور عملی 97 دقیقتگا در چه تاریخی اعلام میشه؟
پاسخ مدیر سایت ۰۱ مهر ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۰

با سلام

لطفا با شماره تلفن :88747793 داخلی 408 تماس حاصل نمایید.

احمد ۰۹ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۶:۴۳
باسلام واحترام ببخشید نتایج آزمون عملی تربیت بدنی که درتابستان انجام گرفت کی اعلام می گردد با تشکر از زاهدان
پاسخ مدیر سایت ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۷

با شماره تلفن 88747793 داخلی 408 تماس حاصل نمایید.