ویژه دانشجویان پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی (ورودی ۱۴۰۱)

اطلاعیه تکمیل و ارسال فرم مشخصات فردی دانشجویان جدیدالورود کارشناسی ارشد

۲۳ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۵ کد : ۱۲۷۴ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها
دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته در «پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» می‌بایست از تاریخ ۲۳ الی ۲۶ شهریور ماه، نسبت به تکمیل و ارسال فرم مشخصات فردی خود، اقدام نمایند.
اطلاعیه تکمیل و ارسال فرم مشخصات فردی دانشجویان جدیدالورود کارشناسی ارشد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، تمامی پذیرفته‌شدگان آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1401 در رشته امتحانی علوم ورزشی و کدرشته‌ محل‌های تحصیلی مرتبط با پژوهشگاه تربیت بدنی، شامل: رفتار حرکتی و فیزیولوژی ورزشی/ دوره‌های روزانه و نوبت دوم، می‌بایست از تاریخ 23 الی 26 شهریور ماه (روزهای چهارشنبه الی شنبه)، ضمن دانلود فرم مشخصات فردی (انتهای همین خبر)، فایل ورد تکمیل شده را به نشانی پست الکترونیکی amoozesh.ssrc@gmail.com ارسال نمایند.

شایان ذکر است، ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1401 در کدرشته‌ محل‌های تحصیلی «رفتار حرکتی، گرایش رشد حرکتی/ دوره روزانه و نوبت دوم» روز شنبه 9 مهر ماه و «فیزیولوژی ورزشی، گرایش فیزیولوژی و تغذیه ورزشی/ دوره روزانه و نوبت دوم»، روز یکشنبه 10 مهر ماه (از ساعت 8:00 الی 12:00 روزهای ذکر شده) در محل پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی به نشانی: تهران، خیابان استاد مطهری، خیابان میرعماد، کوچه پنجم، پلاک سه، طبقه سوم، به صورت حضوری انجام خواهد شد.

دانشجویان پذیرفته‌شده می‌توانند در موارد ضروری، با شماره تلفن 02188747632 و 02188747793 داخلی 418 تماس حاصل نمایند.

دانلود فایل ورد فرم مشخصات فردی دانشجویان کارشناسی ارشد