اطلاعیه ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد در پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی

۱۴ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۰ کد : ۱۲۶۰ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها
تاریخ و نحوه ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون کنکور کارشناسی ارشد (سال ۱۴۰۱) در «پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، «معاونت پژوهشی و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه»، با اعلام این اطلاعیه، تاریخ و نحوه ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون کنکور کارشناسی ارشد در کدرشته‌های مرتبط با پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی را اعلام کرد.

بر این اساس، ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1401 در رشته امتحانی علوم ورزشی و کدرشته‌ محل‌های تحصیلی مرتبط با پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، شامل: «رفتار حرکتی، گرایش رشد حرکتی/ دوره روزانه و نوبت دوم» روز شنبه 9 مهر ماه و «فیزیولوژی ورزشی، گرایش فیزیولوژی و تغذیه ورزشی/ دوره روزانه و نوبت دوم»، روز یکشنبه 10 مهر ماه در محل پژوهشگاه به نشانی: تهران، خیابان استاد مطهری، خیابان میرعماد، کوچه پنجم، پلاک سه، طبقه سوم، به صورت حضوری انجام خواهد شد.

شایان ذکر است، آیین معارفه دانشجویان جدیدالورود پژوهشگاه در تاریخ مذکور از ساعت 08:00 الی 09:00 صبح برگزار و پس از آن، فرآیند ثبت‌نام تا ساعت 12 ظهر روزهای ذکر شده انجام خواهد شد.

مدارک لازم برای ثبت‌نام:

1. اصل و کپی شناسنامه
  2. اصل و کپی کارت ملی
  3. چهار قطعه عکس تمام رخ (سایز 3 در 4)
  4. مدارک مربوط به وضعیت نظام وظیفه (مطابق با مطالب مندرج در دفترچه راهنمای کنکور کارشناسی ارشد)
  5. اصل گواهی تأیید شده و یا مدرک معادل کارشناسی
  6. سایر مدارک، بر اساس نوع ثبت‌نام

دانشجویان پذیرفته‌شده می‌توانند در موارد ضروری، با شماره تلفن 02188747632 و 02188747793 داخلی 418 تماس حاصل نمایند.

انتهای پیام/

کلید واژه ها: پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی فیزیولوژی ورزشی کنکور کارشناسی ارشد ارشد علوم ورزشی ارشد تربیت بدنی رفتار حرکتی رشد حرکتی تغذیه ورزشی دانشجویان تربیت بدنی