تا دوم خرداد ماه ۱۴۰۱

تمدید نمایشگاه مجازی کتاب

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۸:۰۱ کد : ۱۰۴۶ معاونت فرهنگی و اجتماعی اخبار و رویدادها
بخش حضوری «سی و سومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران» تمدید نمی‌شود و در عین‌ حال، خرید آنلاین از بخش مجازی نمایشگاه تا روز دوشنبه ۲ خرداد ماه ۱۴۰۱، امکان پذیر خواهد بود.
تمدید نمایشگاه مجازی کتاب

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، بخش حضوری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، ساعت ۲۰ امروز شنبه ۳۱ اردیبهشت ماه، به کار خود پایان می‌دهد. البته نمایشگاه مجازی کتاب به مدت دو روز تمدید و تا ساعت ۲۴ روز دوشنبه ۲ خرداد ماه، برگزار خواهد شد.

بر این اساس، جهت خرید کتب انتشارات پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی (چاپ سال‌های ۱۳۹۱ الی ۱۴۰۰) به صورت آنلاین و غیرحضوری می‌بایست، به آدرس لینک https://b2n.ir/n79444 مراجعه و یا اینجا را کلیک نمایید. ملاک قیمت کتاب، مبلغ درج شده در سبد خرید، پس از اعمال ۱۰ درصد تخفیف است.

قابل توجه است، امکان بهره‌مندی از بن‌های کتاب (ویژه دانشجویان، طلاب، اساتید دانشگاه و اعضای هیأت علمی)، صرفا در بخش مجازی نمایشگاه کتاب، قابل استفاده می‌باشد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص خرید مجازی کتب نمایشگاه، نحوه ارسال آثار و ... به سایت نمایشگاه مجازی مراجعه و یا با شماره تلفن 02191009898 تماس حاصل نمایند.

دانلود فایل PDF  لیست کتب انتشارات پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی

لینک دانلود فایل