به میزبانی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی

جلسه کارگروه بهره‌وری مراکز پژوهشی وزارت عتف برگزار شد

۰۹ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۸ کد : ۹۰۷ معاونت اداری مالی اخبار و رویدادها
جلسه کارگروه بهره‌وری مراکز پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به میزبانی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی برگزار شد.
جلسه کارگروه بهره‌وری مراکز پژوهشی وزارت عتف برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، این جلسه با حضور «دبیر برنامه‌وبودجه مراکز پژوهشی ذیل وزارت علوم و مراکز ذیل دانشگاه‌ها» و مشارکت فعال اعضای کارگروه بهره‌وری مراکز پژوهشی وزارت عتف برگزار وفعالیت‌ها و اقدامات صورت گرفته و همچنین برنامه‌های پیش روی این کارگروه، بررسی شد.

ازجمله مهم‌ترین مواردی که در طی این جلسه توسط حاضران، موردبحث و تبادل‌نظر قرار گرفت، می‌توان به موضوعات: «بررسی اقدامات انجام‌شده در راستای ارتقای بهره‌وری در مراکز پژوهشی»، «بررسی مستندات قانونی درزمینهٔ اجرای برنامه ارتقای بهره‌وری» و ... اشاره کرد. همچنین اعضای این کارگروه، در خصوص تجربیات و فعالیت‌های خود درزمینهٔ روند تعیین شاخص‌های بهره‌وری، برنامه‌های عملیاتی ارتقای بهره‌وری، اجرای ارتقای بهره‌وری و آموزش‌های لازم در این حوزه، با یکدیگر گفتگو کردند.

شایان‌ذکر است، این نشست با حضور آقای یوسف زنگانه «دبیر برنامه‌وبودجه مراکز پژوهشی ذیل وزارت علوم و مراکز پژوهشی ذیل دانشگاه‌ها»، دکتر محمدحسین قربانی «مشاور رئیس پژوهشگاه تربیت‌بدنی»، آقای رامین رحیمی «مدیر برنامه‌وبودجه» و آقای حامد فکری «مدیر امور مالی» پژوهشگاه تربیت‌بدنی در محل سالن اجتماعات پژوهشگاه و همچنین با مشارکت آنلاین و غیرحضوری اعضای کارگروه بهره‌وری مراکز پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از سراسر کشور، برگزار شد.

کلید واژه ها: جلسه کارگروه بهره‌وری مراکز پژوهشی وزارت عتف پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی