به مناسبت هفته پژوهش و فناوری

برگزاری دومین جشنواره انتخاب مقالات و تحقیقات کاربردی در حوزه رشته‌های آبی

۱۵ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۶ کد : ۸۷۲ سایر اخبار اخبار و رویدادها
دومین جشنواره انتخاب مقالات و تحقیقات کاربردی در حوزه رشته‌های آبی، به مناسبت گرامی‌داشت هفته پژوهش و فناوری، برگزار خواهد شد.
برگزاری دومین جشنواره انتخاب مقالات و تحقیقات کاربردی در حوزه رشته‌های آبی

علاقه‌مندان می‌توانند مقالات، طرح‌های پژوهشی، پایان‌نامه‌ها و رساله‌های تحصیلی خاتمه یافته خود، که مرتبط با حوزه رشته‌های آبی می‌باشد، را به منظور شرکت در این فراخوان تا تاریخ ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۰ به کمیته پژوهش و تحقیقات فدراسیون شنا ارسال کنند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی به نقل از روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ «کمیته پژوهش و تحقیقات فدراسیون شنا» با همکاری «پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری»، به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری (۲۱ الی ۲۷ آذر ۱۴۰۰) و با هدف ترغیب پژوهشگران و دانشگاهیان برای انجام تحقیقات کاربردی در حوزه‌های مرتبط به فدراسیون، در نظر دارد برای دومین سال براساس فراخوان زیر، مقالات، کتب تخصصی، طرح‌های پژوهشی و پایان‌نامه‌ها و رساله‌های تحصیلی خاتمه یافته (و پروپوزال های مصوب) مرتبط با رشته‌ها و حوزه‌های مختلف فدراسیون شنا را دریافت نماید، تا پس از بررسی و ارزیابی در کمیته پژوهش فدراسیون از صاحبان آثار منتخب ارائه شده، با اهدای لوح تقدیر و جوایز نقدی قابل توجه تقدیر نماید.

کلیه افراد علاقه‌مند می‌توانند، ضمن مطالعه شرایط اعلام شده، در این فراخوان با ارسال آثار علمی مرتبط خود مشارکت نمایند.

برای دریافت اطلاعیه و فرم شرکت در دومین جشنواره هفته پژوهش و تحقیقات فدراسیون شنا نیز بر روی لینک زیر کلیک کنید.

فرم شرکت در دومین جشنواره هفته پژوهش و تحقیقات فدراسیون

اطلاعیه دومین جشنواره انتخاب مقالات و تحقیقات کاربردی فدراسیون شنا

الف) مهلت و نحوه ارسال آثار :

دوشنبه ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۰، از طریق ایمیل: info@irsf.ir

(تکمیل فرم ثبت‌نام و ارسال آن همراه آثار الزامی است)

ب) تاریخ اعلام نتایج:

پنجشنبه ۱۴۰۰/۰۹/۲۵، سایت فدراسیون شنا،شیرجه و واترپلو

ج) شرایط آثار ارسالی:

موضوعات باید مرتبط به رشته‌های ورزشی، فعالیت‌ها و رسالت‌های سازمانی فدراسیون شنا باشد.
تاریخ مقالات چاپ شده مرتبط در مجلات معتبر باید (۱۳۹۹/ ۲۰۲۰) و به بعد باشد.
تاریخ انتشار کتب تخصصی ۱۳۹۸ و بعد از آن باشد.
ارسال کننده مقاله و کتاب باید نویسنده اول باشد.
تکمیل فرم مربوط به شرکت در فراخوان و ارسال آن الزامی است.
تذکر مهم: ارسال یک نسخه از کتب و یا نرم‌افزارهای منتشر شده به دبیرخانه جشنواره الزامی است و در مورد مقالات و رساله‌ها و پایان‌نامه‌ها و پروپوزال‌ها ارسال فایل pdf کفایت می‌کند.

نشانی دبیرخانه جشنواره: ایران، تهران، خیابان مفتح جنوبی، خیابان ورزنده، دفتر امور مشترک فدراسیو‌ن‌ها، فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلوی جمهوری اسلامی ایران (کمیته پژوهش فدراسیون)
کد پستی: ۱۵۷۳۶۱۳۱۵۹  تلفن: ۸۸۸۴۸۲۸۵ – ۸۸۳۲۰۷۳۳- ۰۲۱

د) شرایط طرح‌های تحقیقاتی و پایان‌نامه و رساله‌های دانشگاهی مرتبط

۱- موضوع فعالیت پژوهشی، طرح و پایان‌نامه و رساله مرتبط به رشته‌های ورزشی و برنامه‌ها و رسالت‌های فدراسیون شنا باشد (پروپوزال‌های تأیید شده و ممهور به تأیید دانشکده‌ها و سازمان‌ها نیز می‌توانند در این فراخوان شرکت کنند).

۲- تاریخ اتمام طرح‌های تحقیقاتی، پایان‌نامه‌ها و رساله‌های تحقیقاتی می‌بایست سال ۱۳۹۹ و بعد باشد.

۳- ارسال گواهی اتمام طرح، صورتجلسه دفاع و یا نامه رسمی دانشگاه و سازمان مرتبط تأیید کننده به نام صاحب اثر

۴- تکمیل فرم مربوط به شرکت در فراخوان و ارسال آن الزامی است.

ه) نحوه اهدای جوایز نفرات برگزیده:

چگونگی این بخش از جشنواره بسته به شرایط اعلام شده ستاد ملی مبارزه با کرونا تصمیم‌گیری شده و چند روز قبل از برگزاری اختتامیه از طریق سایت فدراسیون به اطلاع علاقمندان خواهد رسید.

ی) پاسخگویی به شرکت کنندگان در فراخوان:

– ارسال سؤالات و یا درخواست‌ها به ایمیل فدراسیون  info@irsf.ir

– تلفن‌های فدراسیون: ۸۸۸۲۳۱۰۴-۰۲۱ و ۸۸۸۲۷۵۲۶-۰۲۱

– ارسال پیام و سؤالات به شماره همراه ۰۹۱۲۵۸۲۴۰۵۶  و آدرس ایمیل a.khorjahani@gmail.com

(دکتر علی خورجهانی- سرپرست کمیته پژوهش فدراسیون و دبیرجشنواره)

نکته قابل تأمل دومین جشنواره تجلیل آثار پژوهش فدراسیون شنا، مشارکت «پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم» در مراحل داوری و صدور گواهی‌های تقدیر و پوشش رسانه‌ای این جشنواره است.

کلید واژه ها: جشنواره مقالات کاربردی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی فدراسیون شنا،شیرجه و واترپلو