برگزاری وبینار سرقت ادبی (دارای امتیاز ارتقا)

۰۹ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۶ کد : ۶۹۲ اخبار و رویدادها
پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وبینار سرقت ادبی را با همکاری دانشگاه خوارزمی برگزار می‌کند
برگزاری وبینار سرقت ادبی (دارای امتیاز ارتقا)

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، وبینار سرقت ادبی دارای امتیاز ارتقا، ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های سراسر کشور توسط پژوهشگاه تربیت‌بدنی و با همکاری دانشگاه خوارزمی روز چهارشنبه ۱۳ اسفندماه (ساعت ۸ الی ۱۷)، برگزار خواهد شد.

این وبینار دانش‌افزایی، دارای امتیاز ارتقا، مطابق با بند ۹ ماده یک آئین‌نامه ارتقای اعضای هیأت علمی است. همچنین، تدریس وبینار نیز بر عهده دکتر امین طالبی بزمین آبادی «دانشیار دانشگاه تربیت مدرس، ادیتور و عضو هیأت تحریریه مجلات مجموعه BMC انگلستان و Medicine آمریکا» می‌باشد.

در وبینار مذکور مباحثی همچون: راهکارهای مقابله با سرقت ادبی، آشنایی با کارکرد نرم‌افزار iThenticate، مصادیق سرقت ادبی و تشریح استرداد (Retraction) مقالات، جایگاه ORCID publons در فضای اخلاق در نشر دنیای جدید ارائه خواهد شد.

قابل‌ذکر است، شرکت‌کنندگان می‌توانند از طریق نسخه وب و یا نصب نرم‌افزار ادوبی کانکت بر روی کامپیوتر، تلفن همراه و ... در این وبینار شرکت نمایند.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت نام اینجا کلیک نموده و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های: ۰۲۱۸۸۷۴۷۶۳۲ و ۰۲۱۸۸۷۴۷۷۹ داخلی ۴۱۹ و شماره همراه ۰۹۳۹۴۰۳۱۵۸۶ تماس حاصل نمایند.

دانلود پوستر

کلید واژه ها: وبینار سرقت ادبی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی دانشگاه خوارزمی