با حکم مقام عالی وزارت

دکترعلی شریف نژاد به سمت رئیس پژوهشگاه تربیت بدنی وعلوم ورزشی منصوب شد

۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۴ کد : ۴۴۳ اخبار و رویدادها
دکترمنصورغلامی وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی دکترعلی شریف نژاد را به عنوان رئیس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی منصوب کرد.
دکترعلی شریف نژاد به سمت  رئیس پژوهشگاه تربیت بدنی وعلوم ورزشی منصوب شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، دکتر منصورغلامی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی دکترعلی شریف نژاد را که حکم سرپرستی پژوهشگاه تربیت بدنی را بر عهده داشت به عنوان رئیس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی منصوب کرد.
در حکم وزیرعلوم،تحقیقات و فناوری به دکترعلی شریف نژاد آمده است:
جناب آقای دکتر علی شریف نژاد
با سلام و احترام،
با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی و بر اساس پیشنهاد معاون محترم پژوهشی وفناوری ومعاون محترم وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان به موجب این حکم به سمت رئیس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی منصوب می شوید.

روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی این انتصاب شایسته را به ایشان تبریک عرض نموده و برایشان از درگاه الهی موفقیت روز افزون در پیشبرد اهداف پژوهشگاه تربیت بدنی جهت خدمت رسانی به جامعه علمی ورزش کشور آرزومند است.

کلید واژه ها: دکترمنصورغلامی مقام عالی وزارت دکترعلی شریف ‌نژاد رئیس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی

مریم ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۰
سلام خسته نباشید،ببخشید مزاحم شدم تو سایت زده شده از دهم مرداد کارت برای متقاضیان علوم ورزشی برای دانشگاه فرهنگیان صادر میشه ولی مراجعه میکنیم خبری نیست لطفا راهنمایی بفرمایید
پاسخ مدیر سایت ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۵

با سلام

با شماره تلفن های زیر تماس حاصل نمایید.