پیام تسلیت پژوهشگاه تربیت‌بدنی در پی درگذشت شادروان دکتر مجید چهارده چریک

۰۸ تیر ۱۳۹۹ | ۰۹:۰۳ کد : ۳۸۴ اخبار و رویدادها
پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی در پی درگذشت زنده‌یاد دکتر مجید چهارده چریک عضو هیات علمی دانشگاه شیراز پیام تسلیتی صادر کرد.
پیام تسلیت پژوهشگاه تربیت‌بدنی در پی درگذشت شادروان دکتر مجید چهارده چریک

متن پیام به این شرح است

إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعونَ

خبر تأسف‌ بار درگذشت همکار گرامی و عضو هیات علمی دانشگاه شیراز زنده ‌یاد مرحوم " دکترمجید چهارده چریک" چنان سنگین و جانسوز است که به ‌دشواری به باور می‌نشیند؛ ولی در برابر تقدیر حضرت پروردگار و مشیت الهی چاره‌ای جز تسلیم و رضا نیست.
اندوه وافر جامعه علمی ورزش از این واقعه دردناک قابل وصف نیست و فقدان آن بزرگوار که نمونه یک انسان مهربان، نجیب و دلسوز بوده همه را نیز اندوهگین ساخت.

پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با نهایت تأسف، مصیبت وارده را به خانواده آن فقید سعید و سپس به جامعه‌ی علمی و دانشگاهی کشور، به ‌ویژه همکاران ارجمند و دانشجویان عزیز ایشان در دانشگاه شیراز تسلیت عرض نموده و از درگاه حضرت احدیت برای آن مرحوم علو درجات و رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر و شکیبایی را طلب می‌نماید؛ که حضرتش فرمود: وَبَشِّرِ الصَّابرِینَ الَّذینَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِیبَهٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعونَ.

شایان‌ذکر است مراسم یادبودی از طرف گروه رفتار حرکتی و روانشناسی ورزشی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و انجمن رفتار حرکتی و روانشناسی ورزشی به‌صورت مجازی از ساعت14:30 دقیقه روز یکشنبه مورخ 8 تیرماه 99 از طریق صفحه اینستاگرام انجمن علمی رفتار حرکتی و روانشناسی ورزشی به نشانی:  imbspa@ برگزار می‌شود.

کلید واژه ها: پیام تسلیت پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی زنده‌یاد دکتر مجید چهارده چریک هیات علمی دانشگاه شیراز