رئیس پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی خبر داد

آزمون عملی رشته علوم ورزشی با حضور بیش از ۲۰ هزار داوطلب در ۲۶ حوزه درسراسر کشور آغاز شد

۱۶ مرداد ۱۴۰۴ | ۱۹:۱۰ کد : ۳۳۱۸ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۹۲
دکتر فریبا محمدی با اشاره به رشد داوطلبان، از برگزاری آزمون عملی تربیت‌بدنی در سراسر کشور و با مشارکت بیش از ۲۰ هزار نفر خبر داد.
آزمون عملی رشته علوم ورزشی با حضور بیش از ۲۰ هزار داوطلب در ۲۶ حوزه درسراسر کشور آغاز شد

  به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، دکتر فریبا محمدی، رئیس پژوهشگاه، در حاشیه آیین افتتاح  آزمون عملی رشته‌ علوم ورزشی در جمع اصحاب رسانه اعلام کرد: تعداد شرکت‌کنندگان در آزمون عملی رشته تربیت‌بدنی در سال جاری به بیش از ۲۰ هزار نفر رسیده است؛ آماری که نسبت به سال گذشته، رشد دو هزار نفری را نشان می‌دهد.

وی افزود: «آزمون عملی برای داوطلبان علاقه‌مند به این رشته، هر سال پس از کنکور سراسری برگزار می‌شود و شامل مراحل مختلفی از جمله غربالگری بدنی، سنجش سلامت و آزمون‌های آمادگی جسمانی است. این آزمون امسال در ۲۶ حوزه در سراسر کشور برگزار شد.»

رئیس پژوهشگاه تربیت بدنی درباره نظارت بر روند برگزاری آزمون عملی گفت: «برای اطمینان از صحت فرآیندها، همه داوران و ناظران پیش از آزمون آموزش می‌بینند. همچنین ناظران اعزامی از پژوهشگاه تربیت بدنی در حوزه‌ها حاضر هستند و نتایج به‌صورت آنلاین پایش می‌شود. در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا خطا، اقدامات اصلاحی سریع انجام می‌شود.»

وی با تأکید بر اهمیت این مرحله افزود: « در حالی‌که دروس نظری ضریب ۲ یا ۳ دارند، آزمون عملی رشته تربیت بدنی با ضریب ۱۲ نقشی کلیدی در پذیرش داوطلبین این رشته خواهد داشت؛. بنابراین، توانایی جسمانی بالا به‌طور مستقیم بر قبولی داوطلب تأثیرگذار است.»

دکتر محمدی همچنین با اشاره به ظرفیت جذب در دانشگاه‌ها گفت: «اگرچه ظرفیت دانشگاه‌های روزانه محدود است، اما در دانشگاه غیرانتفاعی و دانشگاه پیام نور امکان پذیرش داوطلبان بیشتری وجود دارد. علاوه بر آن، برخی از علاقه‌مندان نیز برای ورود به حوزه آموزش، از طریق آزمون عملی دانشگاه فرهنگیان اقدام می‌کنند.»

انتهای پیام/

آخرین ویرایش۱۶ مرداد ۱۴۰۴

نظر شما :