چهارمین دوره جایزه بین‌المللی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی برگزار می‌شود

۲۲ دی ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۷ کد : ۲۶۱ اخبار و رویدادها
چهارمین دوره جایزه بین‌المللی پژوهشگر جوان توسط پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی اسفندماه سال ۹۸ برگزار خواهد شد
چهارمین دوره جایزه بین‌المللی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، چهارمین جایزه بین‌المللی پژوهشگر جوان توسط پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی با عنوان ICSSRI2020 Young Investigators Award (YIA) هم‌زمان با دوازدهمین همایش بین‌المللی تربیت‌بدنی و علوم ورزشی در تاریخ 14 و 15 اسفند سال جاری برگزار می‌شود.
هدف از برگزاری این رویداد، ایجاد انگیزه و کمک به تقویت روحیه پژوهشگری در قشر جوان دانشگاهی و  استعدادیابی درزمینه پژوهش‌های حوزه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی شامل مباحث فناوری، کاربردی و تحقیقات بالینی است.
کلیات شرایط شرکت در جایزه مذکور بدین شرح است:

•  دانشجو و یا فارغ‌التحصیل ارشد، دکتری، پست دکتری و یا عضو هیات علمی  کمتر از 35 سال
  •  پژوهش ارسالی باید اصیل و خلاقانه باشد و قبلاً در هیچ نشریه‌ای چاپ یا پذیرفته‌نشده باشد.
  •   پژوهش ارسالی باید بین 250 الی 350 کلمه باشد
  •    پژوهش ارسالی در حیطه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی باشد

ده پژوهشگر برتر توسط ریاست کالج آمریکایی طب ورزشی و ریاست پژوهشگاه تربیت‌بدنی تقدیر می‌شوند.
علاقه‌مندان می‌توانند تا پایان دی ماه با مراجعه به وب سایت همایش نسبت به ارسال چکیده آثار خود اقدام نموده و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 02188747884 داخلی 407 مسئول برگزاری چهارمین جایزه بین‌المللی و یا داخلی  117 دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی پژوهشگاه تربیت‌بدنی تماس حاصل نمایند.
شایان‌ذکر است، دوازدهمین همایش بین‌المللی تربیت ‌بدنی و علوم ورزشی 15- 14اسفندماه سال جاری توسط پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی در مرکز همایش‌های بین‌المللی رازی تهران برگزار می‌شود.

کلید واژه ها: چهارمین جایزه بین‌المللی پژوهشگر جوان پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی دوازدهمین همایش بین‌المللی تربیت‌بدنی و علوم ورزشی 14 و 15 اسفند