پیام تسلیت رئیس پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی در پی درگذشت پروفسور عطارزاده حسینی

۱۷ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۷:۱۸ کد : ۲۳۸۸ اخبار و رویدادها
دکتر زهرا سلمان طی پیامی، مراتب تسلیت و تعزیت خود را به سبب درگذشت آقای دکتر سید رضا عطارزاده حسینی «استاد دانشگاه فردوسی مشهد» اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، متن پیام تسلیت دکتر سلمان «رئیس پژوهشگاه» به شرح ذیل می‌باشد.

«بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم»

کُلُّ نَفْسٍ ذَآئِقَةُ الْمَوْتِ ثُمَّ إِلَیْنَا تُرْجَعُونَ
هر نفسى، چشنده‏ مرگ است؛ سپس به سوى ما بازگردانده مى‌‏شوید.
سوره عنکبوت، آیه ۵۷

سوگمندانه اطلاع یافتیم که جناب آقای دکتر سیدرضا عطارزاده حسینی، استاد برجسته و چهره ماندگار دانشکده علوم ورزشی دانشگاه فردوسی مشهد، به سوی آسمان پر گشوده و به آغوش معبودش بازگشته است. با تسلیم در برابر رضای الهی و با ابراز تأثر و تأسف عمیق، مراتب تسلیت خود و همکارانم را به خانواده مکرم، استادان و همکاران، دانشجویان و تمامی دوست‌‌داران ایشان اعلام می‌نمایم و قطعا این فقدان، ضایعه‌ای تلخ و جبران‌ناپذیر برای جامعه دانشگاهی و ورزشی کشور است.

از درگاه حق‌تعالی رحمت و مغفرت الهی، علوّ درجات و محشور شدن با ائمه اطهار را برای آن استاد وارسته مسئلت می‌نمایم و برای بازماندگان صبر جمیل، سلامتی و طول عمر باعزت طلب می‌کنم.

زهرا سلمان
رئیس پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی