کارگاه مقدمه‌ای بر راه‌اندازی استارت‌آپ‌ ورزشی برگزار شد

۱۸ تیر ۱۴۰۳ | ۱۷:۳۲ کد : ۲۳۲۴ اخبار و رویدادها زیر نویس
کارگاه آموزشی مقدمه‌ای بر راه‌اندازی استارت‌آپ‌ ورزشی توسط «ستاد ملی نوآوری و کارآفرینی ورزش بانوان» در تاریخ ۱۸ تیر ماه ۱۴۰۳ به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
کارگاه مقدمه‌ای بر راه‌اندازی استارت‌آپ‌ ورزشی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، کارگاه آموزشی مقدمه‌ای بر راه‌اندازی استارت‌آپ‌ ورزشی با حضور دکتر ندا بروشک «دبیر ستاد ملی نوآوری و کارآفرینی ورزش بانوان»، رکسانا اربابی‌نژاد و محمدباقر سیف‌اللهی «مدرسان کارگاه و بنیان‌گذاران نرم‌افزار ورزش مادر و کودک تیله» و با مشارکت جمع زیادی از علاقه‌مندان (به صورت مجازی)، ظهر امروز دوشنبه مورخ ۱۸ تیر ماه ۱۴۰۳ برگزار شد.

از جمله مهم‌ترین مباحثی که در این کارگاه مطرح شد، می‌توان به موضوعاتی از جمله: معرفی اصلاحات حوزه کسب و کار (استارت‌آپ، مدل کسب و کار/ مدل درآمدی، کارآفرینی، نوآفرینی و خلق ارزش در محصول/ خدمت، سرمایه و روش‌های تأمین آن و غیره)، تحقیق بازار و امکان‌سنجی، چالش‌ها و فرصت‌های کلیدی حوزه ورزش و تندرستی (در بخش‌های: ایجاد سبک زندگی باتحرک، ورزش همگانی، ورزش آماتوری و ورزش قهرمانی)، ایده‌پردازی و اعتبارسنجی ایده، درآمدزایی، تیم‌سازی، مدیریت پروژه/ محصول، دلایل شکست استارت‌آپ‌ها، تیم‌سازی، تأمین منابع مالی و زمان صحیح شروع همکاری با سرمایه‌گذار، بازاریابی و فروش، مقیاس‌پذیری و ... اشاره کرد.

همچنین، معرفی استارت‌‌‌آپ‌های حوزه ورزش به تفکیک زمینه‌های فعالیت آنها، شامل: «ترویج و توسعه ورزش عمومی»، «تسهیل و بهبود فرآیندهای باشگاه‌داری و مدیریت ورزشی»، «واسطه میان ورزشکاران و ارائه‌دهندگان خدمات ورزشی»، «ارائه گجت‌های بهبود دهنده فعالیت‌های ورزشی»، «فراهم کردن تجهیزات، اماکن و کلاس‌های ویژه افراد دارای معلولیت»، «آموزش و ارتقای بهره‌وری ورزشی»، «تحلیل، مشاوره و ارائه راهکارهای بهبود به ورزشکاران» و همچنین معرفی استارت‌آپ‌های فعال در هریک از حوزه‌ها و بررسی تجربیات آنها از دیگر مواردی بود که از سوی مدرسان ارائه شد.

شایان‌ ذکر است، «ستاد ملی نوآوری و کارآفرینی ورزش بانوان» با همکاری مشترک «مشاور امور زنان و خانواده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری»، «معاونت توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان»، «مشاور امور زنان پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی» و «مدیریت کل امور بانوان استانداری تهران» با هدف شناسایی و حمایت از تیم‌های استارت‌آپی، کارآفرینان، کسب‌ و کارهای نوپا و ... مشغول به فعالیت می‌باشد.