برگزاری نخستین مسابقات موت کورت حقوق ورزش و رقابت‌های نظریه برتر کارشناسی امور ورزشی

۰۱ دی ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۵ کد : ۲۱۰۹ اخبار و رویدادها زیر نویس
نخستین دوره مسابقات موت کورت (دادگاه شبیه‌سازی شده) حقوق ورزش و رقابت‌های نظریه برتر کارشناسی کارشناسان رسمی دادگستری در امور ورزشی توسط «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، با هدف توسعه دانش و گفتمان حقوق ورزش در کشور، نخستین دوره مسابقات موت کورت (دادگاه شبیه‌سازی شده) حقوق ورزش و رقابت‌های نظریه برتر کارشناسی کارشناسان رسمی دادگستری در امور ورزشی همزمان با چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی در تاریخ 16 و 17 اسفند ماه 1402 در محل دانشگاه علامه طباطبائی تهران برگزار خواهد شد.

تاریخ‌های مهم

• آخرین مهلت ثبت‌نام: 20 دی ماه
  • انتشار سناریو و قواعد شکلی مسابقات: 21 دی ماه
  • آخرین مهلت ارسال لوایح کتبی و نظریات کارشناسی: 15 بهمن ماه
  • اعلام تیم‌های برتر راهیافته به مرحله حضوری مسابقات: 30 بهمن ماه
  • مرحله مقدماتی رقابت‌ها: 16 اسفند ماه
  • مرحله نهایی رقابت‌ها: 17 اسفند ماه

تعداد اعضای هر تیم موت کورت، می‌بایست 3 تا 4 نفر باشد (حضور مربی الزامی نبوده و جزء اعضای تیم محسوب نمی‌شود) و هزینه ثبت‌نام جهت شرکت در این مسابقه برای هر تیم 1,000,000 تومان است. همچنین، شرکت در رقابت‌های نظریه برتر کارشناسی به صورت انفرادی و هزینه ثبت‌نام در این رقابت‌ها برای هر فرد مبلغ 300,000 تومان می‌باشد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت پرداخت آنلاین مبلغ ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کرده و یا به آدرس لینک زیر مراجعه نمایند.

14thcong.ssrc.ac.ir/performa?_action=reg

شایان ذکر است، چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی با شعار «انسان سالم، انسان متعالی» با حضور جمعی از پیشکسوتان و صاحب‌نظران جامعه علمی و ورزشی کشور و همچنین استادان برجسته در سطح بین‌المللی، توسط «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی» و با همکاری «دانشگاه علامه طباطبائی» در تاریخ 16 و 17 اسفند سال جاری در تهران برگزار خواهد شد.