با حضور سرپرست پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی

آئین افتتاحیه دومین همایش بین‌المللی و سومین همایش ملی اوقات فراغت برگزار خواهد شد

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۴ کد : ۱۷۱۱ سایر اخبار اخبار و رویدادها
دومین همایش بین‌المللی و سومین همایش ملی نیمه‌مجازی اوقات فراغت، صبح روز چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲، آغاز به کار خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، دومین همایش بین‌المللی و سومین همایش ملی نیمه‌مجازی اوقات فراغت با شعار «کسب و کار دانش‌بنیان و اشتغال آفرین، سلامتی و تندرستی در اقشار مختلف جامعه»، توسط دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) و با میزبانی مشترک دانشگاه‌های تبریز، مازندران و شیراز، به مدت 2 روز در تاریخ 27 و 28 اردیبهشت ماه 1402 برگزار خواهد شد.

بر اساس این گزارش، آیین افتتاحیه همایش، همراه با سخنرانی دکتر مرتضی رجوعی «رئیس دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع)»، دکتر زهرا سلمان «سرپرست پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی»، دکتر ابراهیم علی‌دوست «مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان وزارت عتف» و محمود خسروی‌وفا «رئیس کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران»، صبح روز چهارشنبه 27 اردیبهشت ماه 1402، از ساعت 9:00 الی 10:00 (به صورت حضوری و مجازی) برگزار می‌شود.

شایان ذکر است، این رویداد با هدف شناسایی نقاط قوت و ضعف و استراتژی‌های راهبردی در اوقات فراغت ورزشی، رشد ابعاد تندرستی افراد جامعه، دستیابی  به  زبان  مشترک  از  حرکت  و  نقش آن در سلامت عمومی، آگاهی‌بخشی از  تازه‌ترین تحقیقات در حوزه‌های مختلف علوم  ورزشی و  جهت‌گیری آتی پژوهش‌های این حوزه، توسعه شبکه ارتباطی میان محققین حوزه‌های مختلف علوم ورزشی و ... برگزار می‌شود. همچنین محورهای این همایش، به شرح ذیل می‌باشد:

• فناوری‌های دانش‌بنیان در کسب و کارهای ورزشی
  • نوآوری‌های کاربردی در توسعه کسب و کارهای ورزشی
  • غنی‌سازی اوقات فراغت ورزشی در اقشار مختلف (سالمندان، جوانان، شاغلین و ....)
  • غنی‌سازی اوقات فراغت در تربیت بدنی آموزش و پرورش
  • اوقات فراغت ورزشی در مناطق محروم و کم‌برخوردار
  • اوقات فراغت ورزشی و جوامع خاص (بیماران، معلولین، نابینایان، ناشنوایان و ....)
  • تفریحات سالم اسلامی ایرانی با رویکرد جایگزنی در اوقات فراغت ورزشی
  • الگوهای گذران اوقات فراغت ورزشی در جوامع بین‌الملل
  • مباحث نوین در مدیریت اوقات فراغت ورزشی اقشار مختلف جامعه

علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در همایش به نشانی: لینک https://www.aparat.com/imamreza.university/live و جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت همایش مراجعه نمایند.