دکتر علی شریف نژاد به عنوان داور کمیته علمی ششمین کنگره بین‌المللی پژوهش‌ و فناوری‌های علوم ورزشی منصوب شد.

۰۶ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۵ کد : ۱۷ سایر اخبار اخبار و رویدادها
برای دومین سال پیاپی عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم ورزشی به عنوان داور کمیته علمی ششمین کنگره بین‌المللی پژوهش‌ و فناوری‌های علوم ورزشی در کشور اسپانیا منصوب شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، دکتر علی شریف نژاد، عضو هیات علمی و معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه برای دومین سال پیاپی به عنوان داور کمیته علمی ششمین کنگره بین‌المللی پژوهش‌ و فناوری‌های علوم ورزشی انتخاب شد.
این کمیته متشکل از نمایندگانی از دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی حوزه ورزش از کشورهایی همچون آلمان، آمریکا، استرالیا، اسپانیا، برزیل، سوئد، پرتقال، ترکیه و... می‌باشد که دکتر شریف نژاد از جمهوری اسلامی ایران به عنوان تنها عضو کمیته علمی از پژوهشگاه در این همایش عضویت دارد.
این کنگره هرساله در کشورهای مختلف اروپا در محورهای: سیستم‌های کامپیوتری در ورزش، حمایت فناورانه و سلامت، پردازش سیگنال در حرکات انسان و عملکرد ورزشی و فناوری و باهدف گرد هم آمدن و هم‌افزایی دانشگاهیان و افراد متخصص ورزشی از سراسر دنیا برگزار و امسال نیز در تاریخ 30-29 شهریورماه در سویل اسپانیا برگزار خواهد شد.

برای بازدید سایت همایش اینجا کلیک نمایید

کلید واژه ها: داور کمیته علمی ششمین کنگره بین‌المللی