نایب رئیسان فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی انتخاب شدند

۳۰ تیر ۱۴۰۱ | ۲۰:۲۶ کد : ۱۱۸۳ سایر اخبار اخبار و رویدادها
«مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان» و «سرپرست پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» به عنوان نایب رئیس فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی انتخاب شدند.
نایب رئیسان فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی انتخاب شدند

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و به نقل از روابط عمومی فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی، مجمع عمومی سالانه فدراسیون به ریاست دکتر هاشم داداش‌پور «معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان» و با حضور هادی بشیریان «رئیس فدراسیون» و دکتر داریوش خواجوی «دبیر کل فدراسیون» و همچنین با حضور کلیه اعضا در محل دانشگاه تبریز برگزار شد.

در این مجمع، پس از اتمام رأی‌گیری، دکتر ابراهیم علی دوست «مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان» و دکتر زهرا سلمان «سرپرست پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی»، با کسب ۳۸ رأی از ۴۳ رای مأخوذه به عنوان نایب رئیسان فدراسیون انتخاب شدند.