ویژه‌برنامه هفت در هفته تربیت‌بدنی و ورزش

۱۲ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۹ کد : ۱۹۸۷ اخبار و رویدادها
«پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» به مناسبت هفته تربیت‌بدنی و ورزش در نظر دارد اقدام به برگزاری کارگاه‌های آموزشی رایگان، تور آشنایی با تجهیزات آزمایشگاهی پژوهشگاه و غیره ‌نماید.
ویژه‌برنامه هفت در هفته تربیت‌بدنی و ورزش

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، به مناسبت گرامی‌داشت هفته تربیت‌بدنی و ورزش، پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی از تاریخ 26 مهر لغایت 2 آبان ماه 1402 اقدام به برگزاری ویژه‌‌برنامه‌های متنوع تحت عنوان: «هفت در هفته تربیت‌بدنی» خواهد نمود که به شرح ذیل می‌باشد:

• روز چهارشنبه، 26 مهرماه: برگزاری جشن بیست و پنجمین سالگرد تأسیس پژوهشگاه (از سال 1377 الی 1402)
  • روز پنج‌شنبه، 27 مهرماه: کارگاه آموزشی سبک زندگی فعال (به‌ صورت مجازی)/ با تدریس: دکتر مهدی بیاتی «عضو هیأت علمی پژوهشگاه»
  • روز جمعه، 28 مهرماه: کارگاه آموزشی آشنایی با نحوه برگزاری رویداد‌های ورزشی (به‌ صورت مجازی)/ با تدریس: دکتر حسین زارعیان «عضو هیأت علمی پژوهشگاه»
  • روز شنبه، 29 مهرماه: نشست صمیمانه ریاست و معاونان پژوهشگاه با دانشجویان جدید‌الورود پژوهشگاه در مقطع کارشناسی ارشد
  • روز یکشنبه، 30 مهرماه: تور آشنایی با ابزار و تجهیزات آزمایشگاه‌های تخصصی پژوهشگاه به‌ صورت حضوری (SSRI- Lab Tour)
  • روز دوشنبه، 1 آبان ماه: کارگاه آموزشی سواد بدنی در دانش‌آموزان (به‌ صورت مجازی)/ با تدریس: دکتر زهرا سلمان  «ریاست محترم پژوهشگاه»
  • روز سه‌شنبه، 2 آبان ماه: برگزاری مسابقه چالش ترکیب بدنی با استفاده از دستگاه آنالیز ترکیب بدن، همراه با اهدای جوایز به نفرات برتر (شرکت آزاد و رایگان)محل برگزاری: تهران، خیابان شهید مطهری، خیابان میرعماد، کوچه پنجم، پلاک 3، پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی (شرکت برای عموم، آزاد و رایگان)

شایان‌ ذکر است، شرکت در کلیه کارگاه‌های مذکور برای عموم افراد، از طریق لینک: session.ssrc.ac.ir/tarbiatbadani (برنامه ادوبی‌کانکت) آزاد و رایگان می‌باشد و صرفاً افرادی که تمایل به دریافت گواهی شرکت دارند، می‌بایست نسبت به ثبت‌نام اینترنتی (از طریق لینک‌های زیر) و پرداخت مبلغ 100000 تومان، جهت صدور و ارسال گواهی برای هریک از کارگاه‌ها، اقدام نمایند.

- ثبت‌نام جهت صدور گواهی برای کارگاه سبک زندگی فعال:
www.ssrc.ac.ir/farhangi/fa/form/130
- ثبت‌نام جهت صدور گواهی برای کارگاه برگزاری رویداد ورزشی:
www.ssrc.ac.ir/farhangi/fa/form/131
- ثبت‌نام جهت صدور گواهی برای کارگاه سواد بدنی در دانش‌آموزان:
www.ssrc.ac.ir/farhangi/fa/form/132

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 02166955762 و 02166955893 داخلی 107 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی هفته تربیت بدنی روز تربیت بدنی هفته تربیت بدنی و ورزش روز تربیت بدنی مبارک روز تربیت بدنی و ورزش گرامیداشت هفته تربیت بدنی آزمایشگاه علوم ورزشی سبک زندگی فعال رویدادهای ورزشی تجهیزات آزمایشگاه ورزش سواد بدنی کودکان سواد بدنی دانش آموزان آنالیز ترکیب بدن کارگاه رایگان