برگزاری دوره دانش‌افزایی راهکارهای افزایش میزان رؤیت‌پذیری و ضریب تأثیر مقالات علمی

۱۶ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۶:۱۰ کد : ۱۵۴۴ اخبار و رویدادها
وبینار «دانش‌افزایی راهکارهای افزایش میزان رؤیت‌پذیری و ضریب تأثیر مقالات علمی» توسط «پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری»، در اسفند ماه ۱۴۰۱، برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، این دوره دانش‌افزایی که دارای امتیاز فرهنگی دانش‌افزایی مطابق با بند 9 ماده یک آیین‌نامه‌ ارتقای اعضای هیأت علمی وزارت عتف می‌باشد، به صورت مجازی و غیرحضوری در تاریخ 3 و 4 اسفند ماه، به مدت 8 ساعت آموزشی ارائه خواهد شد.

تدریس این وبینار برعهده: دکتر نادر آل‌ ابراهیم «متخصص بین‌المللی و مشاور در زمینه ارتقای امتیاز دانشکده‌ها، مجلات و رؤیت‌پذیری مقالات» می‌باشد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت نام به آدرس لینک:https://ssrc.ac.ir/farhangi/fa/form/86 مراجعه و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 02166955762 و 02166955893 داخلی 105 تماس حاصل نمایند.