مهلت ارسال آثار: ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۱

برگزاری نخستین جشنواره برترین‌های علوم ورزشی

۲۸ دی ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۴ کد : ۱۵۰۶ اخبار و رویدادها
نخستین جشنواره برترین‌های علوم ورزشی، توسط «پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» در اسفند ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
برگزاری نخستین جشنواره برترین‌های علوم ورزشی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، نخستین جشنواره برترین‌های علوم ورزشی با هدف ارائه و معرفی برجسته‌ترین آثار علمی، پژوهشی و فناورانه محققان داخلی، در قالب: کتاب، مقاله، پایان‌نامه، رساله، طرح پژوهشی، اختراع، طرح‌های فناورانه و نوآورانه تیم‌های استارت‌آپی و غیره در حوزه ورزش، برگزار می‌شود.

تاریخ‌های مهم

• مهلت ارسال آثار: 20 بهمن ماه 1401
  • اعلام نتایج داوری: 10 اسفند ماه 1401

محورهای علمی جشنواره

• ارتقای عملکرد ورزش در ورزش قهرمانی
  • مطالعات فعالیت بدنی و تندرستی
  • طب ورزشی
  • بیومکانیک ورزشی
  • مدیریت و سیاست‌گذاری در ورزش
  • بازاریابی و تجاری‌سازی در ورزش
  • جامعه‌شناسی ورزشی
  • علوم رفتاری در ورزش
  • روان‌شناسی ورزشی

پژوهشگران، اعضای هیأت علمی و اساتید دانشگاه، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته علوم ورزشی و تمامی علاقه‌مندان می‌توانند آثار علمی، پژوهشی، طرح‌های فناورانه و ... خود را در صورتی که در تاریخ فروردین ماه 1400 لغایت دی ماه 1401، انجام شده است، از طریق سایت جشنواره به نشانی https://1festawards.ssrc.ac.ir/ ارسال نمایند.

گفتنی است، مراسم اختتامیه جشنواره جهت معرفی آثار برتر و تقدیر از برگزیدگان، با حضور جمعی از صاحب‌نظران و اساتید برجسته در تاریخ 10 اسفند ماه در تهران، برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه جشنواره به شماره تلفن: 02166955762 و 02166955893 داخلی 105، تماس حاصل نمایند.

شایان ذکر است، اخبار تکمیلی در این خصوص، به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.