جلسه شورای پژوهشی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی برگزار شد

۲۸ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۹ کد : ۱۴۵۹ اخبار و رویدادها
جلسه شورای پژوهشی «پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» با حضور تمامی اعضا در تاریخ ۲۷ آذر ماه ۱۴۰۱ برگزار شد.
جلسه شورای پژوهشی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، دویست و هشتاد و سومین جلسه شورای پژوهشی پژوهشگاه با حضور دکتر زهرا سلمان «رئیس شورا و سرپرست پژوهشگاه»، دکتر حامد عباسی «دبیر شورا و سرپرست معاونت پژوهشی و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه» و با مشارکت تمامی اعضا در محل پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی برگزار شد. در طی این نشست، ضمن بررسی طرح‌های پژوهشی در دست اجرا و سایر فعالیت‌های مربوطه، حاضران در خصوص اهداف و برنامه‌های سال آینده نیز به بحث و تبادل نظر پرداختند.

این جلسه با مشارکت همه اعضای شورا، شامل: دکتر مجید علی طاولی «سرپرست معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع پژوهشگاه»، دکتر حسین زارعیان «معاون فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه»، دکتر مهدی رسولی «سرپرست معاونت فناوری پژوهشگاه»، دکتر سید صدرالدین شجاع‌الدین «عضو هیأت علمی دانشگاه خوارزمی»، دکتر مهدی شهبازی «عضو هیأت علمی دانشگاه تهران»، دکتر ابراهیم علی‌دوست قهفرخی «عضو هیأت علمی دانشگاه تهران»، دکتر مهدی بیاتی «سرپرست مدیریت پژوهش و تحقیقات کاربردی پژوهشگاه» و دکتر مصطفی افشاری «عضو هیأت علمی پژوهشگاه» برگزار شد.

شایان ذکر است، «شورای پژوهشی»، دومین رکن سیاست‌گذار، پس از «هیأت امنا» در پژوهشگاه است که به تنظیم سیاست‌ها و برنامه‌های جاری، با توجه به سیاست‌های کلان مصوب در هیأت امنا و سایر مراجع ذی صلاح می‌پردازد.