اولین دوره بین‌المللی روش تحقیق کیفی برمبنای نظریه داده بنیاد برگزار می‌شود

۰۴ تیر ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۹ کد : ۳۸۲ آخرین اخبار اخبار کارگاه ها و دوره ها
پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی اولین دوره بین‌المللی روش تحقیق کیفی برمبنای نظریه داده بنیاد را تیرماه سال جاری برگزار می کند
اولین دوره بین‌المللی روش تحقیق کیفی برمبنای نظریه داده بنیاد برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، اولین دوره بین‌المللی روش تحقیق کیفی برمبنای نظریه داده بنیاد برای اولین بار در ایران با تدریس نظریه‌پردازان ِ نظریه داده بنیاد توسط پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی با همکاری موسسه گراندد تئوری گلیزر 18 الی 20 تیرماه سال جاری برگزار خواهد شد.
در این دوره سه‌روزه  که مناسب برای همه رشته‌های علوم انسانی و اجتماعی می‌باشد، مباحثی همچون: مبانی پژوهش نظریه داده بنیاد، مفاهیم و اصطلاحات رایج در پژوهش‌های نظریه داده بنیاد، انواع روش‌های نظریه داده بنیاد (استراوس و کوربین، گلیزر و...)، انتخاب جامعه و نمونه در نظریه داده بنیاد، تحلیل داده‌ها، کدگذاری و پردازش، نگارش و ارزیابی نظریه داده بنیاد، مقایسه نسخه‌های مختلف نظریه داده بنیاد و نحوه گزارش دهی نظریه داده بنیاد توسط اساتید و مدرسان دوره به شرکت‌کنندگان ارائه خواهد شد.

پروفسور بارنی گلیزر تئوریسین نظریه داده بنیاد و مؤسس موسسه گراندد تئوری، پروفسور ژولیت کوربین تئوریسین نظریه داده بنیاد و استاد دانشگاه کالیفرنیا، پروفسور تونی برایانت استاد دانشگاه Leeds Beckett، دکتر اندی لووه همکار پژوهشی پروفسور گلیزر در موسسه گراند تئوری، پروفسور محمد سعید ذکائی دکتری تخصصی جامعه‌شناسی با گرایش پژوهش اجتماعی دانشگاه شفیلد انگلیس و استاد دانشگاه علامه طباطبائی و پروفسور فرشاد تجاری دکتری تخصصی مدیریت ورزشی و استاد دانشگاه آزاد اسلامی، آموزش این دوره را بر عهده‌دارند.
شایان‌ذکر است در این دوره گواهی دوزبانه دارای امتیاز دانش‌افزایی مطابق با موضوع یک آیین‌نامه ارتقای اعضای هیئت‌علمی ارائه می‌گردد و دانشجویان و اساتید از تخفیف 10 درصدی حضور در دوره برخوردار خواهند بود.
علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام در این کارگاه اینجا کلیک نموده و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌ 88747884- داخلی: 411 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: دوره بین‌المللی روش تحقیق کیفی برمبنای نظریه داده بنیاد پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی موسسه گراندد تئوری گلیزر

محمدرضا بهرنگی ۰۹ تیر ۱۳۹۹ | ۱۶:۵۲
پژوهش‌های نظریه داده بنیاد، انواع روش‌های نظریه داده بنیاد (استراوس و کوربین، گلیزر و...) قابل مقایسه با الگوی جدید یا نظریه علمی مدیریت بر آموزش و یادگیری با قابلیت استفاده در حوزه آموزش موضوعات در سطوح آموزشی است. اینجانب استاد بازنشسته هستم و شرکت در این کارگاه برایم امتیاز شغلی ندارد ولی شاید بتوانم مقابله مفیدی با موضوعات مذکور داشته باشم.