وبینار صنعت ورزش و کووید ۱۹ برگزار می‌شود.

۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۳ کد : ۴۶۸ آخرین اخبار اخبار کارگاه ها و دوره ها
وبینار صنعت ورزش و کووید ۱۹ برگزار می‌شود.

وبینار صنعت ورزش و کووید 19 برگزار می‌شود.

با شروع پاندمی و تغییر سبک زندگی افراد، صنعت ورزش نیز دستخوش تغییرات بنیادین شده است. پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی با توجه به اهمیت بررسی این موضوع  و با همکاری وزارت ورزش و جوانان با دعوت از اساتید برجسته در قالب وبینار آموزشی با عنوان صنعت ورزش و کووید 19 به بررسی این موضوع می‌پردازد.

دکتر جف دیکسون استاد دانشگاه لاتروب استرالیا، دکتر مهرزاد خلیلیان، رئیس اسبق فدراسیون پزشکی ورزشی و عضو ستاد کرونا در ورزش، دکتر سعید صادقی بروجردی، استاد دانشگاه کردستان و دکتر محسن اسمعیلی عضو هیئت علمی و مدیر گروه مدیریت ورزشی پژوهشگاه در این وبینار به بررسی موضوع صنعت ورزش و کرونا خواهند پرداخت.

شرکت در این وبینار که به صورت مجازی و در روز چهارشنبه 19 شهریور99 از ساعت 12 الی 14:30 برگزار می‌شود برای علاقه‌مندان، دانشجویان و اساتید محترم رایگان است. لازم به ذکر است تنها افرادی که تمایل به گرفتن گواهی شرکت در این وبینار را دارند باید پس از ثبت نام هزینه آن را پرداخت نمایند و شرکت در آن نیازی به واریز وجه ندارد. به منظور شرکت در وبینار می‌توانید از طریق لینک زیر اقدام به ثبت‌نام نمایید:

لینک دسترسی به کلاس مجازی که در بستر نرم افزاری Adobe Connect  برگزار خواهد شد در فرم ثبت نام ارائه شده است.

ثبت نام در وبینار