برگزاری اولین لایو اینستاگرامی از سلسله گفتگوهای مجازی پژوهشگاه تربیت‌بدنی با عنوان ملاحظات فعالیت بدنی در دوران کرونا

۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۶ کد : ۳۲۸ آخرین اخبار اخبار کارگاه ها و دوره ها
اولین گفتگوی زنده و لایو اینستاگرامی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی با عنوان "ملاحظات فعالیت بدنی در دوران کرونا" در تاریخ پنج‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه، ساعت ۲۰ برگزار شد.

‍‍
«برگزاری اولین لایو اینستاگرامی از سلسله گفتگوهای مجازی پژوهشگاه تربیت‌بدنی»
‍‍‍
‍‍‍
دکتر امیرحسین براتی "متخصص پزشکی ورزشی و عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی" توسط دکتر حامد عباسی "متخصص آسیب‌شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی و عضو هیأت علمی پژوهشگاه" برای این گفتگو میزبانی خواهد شد.
‍‍
شایان ذکر است، معاونت فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه تربیت‌بدنی اقدام به برگزاری سلسله گفتگوهای لایو در اینستاگرام نموده است که امید است، مورد توجه و استفاده علاقه‌مندان و دانشجویان حوزه علوم ورزشی قرار گیرد.‍