تخفیف ویژه به دانشجویان برای ثبت نام در دوازدهمین همایش بین المللی علوم ورزشی

۱۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۲:۱۲ کد : ۲۲۵ آخرین اخبار اخبار همایش ها
دانشجویان رشته علوم ورزشی برای ثبت نام در دوازدهمین همایش بین المللی علوم ورزشی از تخفیف ویژه برخوردار شدند.
تخفیف ویژه به دانشجویان برای ثبت نام در دوازدهمین همایش بین المللی علوم ورزشی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، با توجه به درخواست های رسیده به دبیرخانه همایش و بر اساس تصمیم‌گیری شورای سیاست‌گذاری دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی، دانشجویان مشغول به تحصیل در مقاطع تحصیلی مختلف درصورتی‌که تا تاریخ 30 آذرماه 1398 مقالات پژوهشی خود را از طریق سایت همایش به آدرس 12thcong.ssrc.ac.ir ارسال کرده باشند، در صورت پذیرش مقاله به‌صورت سخنرانی یا پوستر از تخفیف 100 هزارتومانی برای شرکت در 2 روز همایش بهره‌مند خواهند شد و مبلغ ثبت‌نام در نظر گرفته‌شده برای آنها 200 هزار تومان می‌باشد.
لازم به ذکر است که دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی در تاریخ 14 و 15 اسفندماه 1398 توسط پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی در مرکز همایش‌های رازی تهران برگزار خواهد شد.