کارگاه آنالیز سیگنال‌های حرکتی با متلب برگزار شد

۱۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۲:۱۰ کد : ۲۲۴ آخرین اخبار اخبار کارگاه ها و دوره ها
پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، کارگاه " آنالیز سیگنال‌های حرکتی با نرم‌افزار متلب " را برگزارکرد
کارگاه  آنالیز سیگنال‌های حرکتی با متلب برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، کارگاه " آنالیز سیگنال‌های حرکتی با نرم‌افزار متلب" باهدف ارتقای دانش نرم‌افزاری بدنه علمی ورزش کشور، روز سه‌شنبه 5 آذر در محل پژوهشگاه تربیت‌بدنی برگزار شد.
شرکت‌کنندگان در این کارگاه با محیط نرم‌افزار و اصول برنامه‌نویسی آشنا شدند و طریقه ایجاد توابع و رسم نمودارهای مختلف در متلب را می‌آموختند. بخش دوم کارگاه که به پردازش سیگنال‌های زیستی و حرکتی و استخراج متغیرهای کلیدی موجود در این سیگنال‌ها اختصاص داشت مطالب مفیدی ارائه شد. در این بخش، مثال‌هایی کاربردی از سیگنال‌های کینماتیکی، کینتیکی و الکترومیوگرافی، با استفاده از متلب پردازش شده و مورد تحلیل قرار گرفت.
نرم افزار متلب، (Matlab ) یکی از پیشرفته‌ترین ابزارها در محاسبات ریاضی و مهندسی است و به طور گسترده در تحلیل مسائل علوم زیستی و حرکتی به کار می‌رود. آشنایی با این نرم‌افزار، اساس یادگیری بسیاری از نرم‌افزارها و برنامه‌های کاربردی دیگر است که کارگاه‌ها و دوره‌های مربوط به آن در دستور کار آتی پژوهشگاه قرار دارد.