سخنرانی استاد دانشگاه لافبرو در دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی

۱۱ آبان ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۳ کد : ۵۳۹ اخبار و رویدادها دفتر همکاری های بین الملل
دکتر دویانگ پیون، استاد دانشگاه لافبرو، یکی دیگر از سخنرانان خارجی دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی است
سخنرانی استاد دانشگاه لافبرو در دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، دکتر دویانگ پیون، استاد دانشگاه لافبرو، در دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی درزمینهٔ توسعه و استفاده از چارچوب "نوستالژی" در بازاریابی ورزشی سخنرانی خواهد کرد.
وی دارای دکتری مدیریت ورزش از دانشگاه فلوریدای آمریکا است. پیون، عضو هیات تحریره نشریه مدیریت ورزشی کشور کره، نشریه ورزش جوانان آسیا، نشریه آسیایی تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، نشریه اوقات فراغت و تندرستی و انتشارات روندهای نوظهور و نوآوری در بازاریابی و مدیریت ورزشی آسیا نیز می‌باشد.

از عضویت‌های وی در مجامع علمی می‌توان به انجمن مدیریت ورزشی آمریکای شمالی، انجمن آسیایی مدیریت ورزشی، انجمن تربیت‌بدنی سنگاپور، انجمن مدیریت ورزشی استرالیا و نیوزیلند و انجمن مدیریت ورزشی کره اشاره کرد.

اطلاعات و آشنایی بیشتر با ایشان:

دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی از تاریخ 19 تا 22 آبان سال 1399  به ‌صورت مجازی برگزار خواهد.

کلید واژه ها: سخنرانی دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی دکتر دویانگ پیون