سرپرست معاونت فناوری پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی منصوب شد

۰۲ آبان ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۳ کد : ۱۹۸۰ معاونت فناوری اخبار و رویدادها
دکتر زهرا سلمان «رئیس پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی» با صدور حکمی، دکتر بهنام نقی‌پور را به عنوان «سرپرست جدید معاونت فناوری پژوهشگاه» منصوب کرد.
سرپرست معاونت فناوری پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی منصوب شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، مراسم تکریم دکتر مهدی رسولی «معاون سابق فناوری پژوهشگاه» و معارفه دکتر بهنام نقی‌پور «سرپرست جدید معاونت فناوری» با حضور دکتر زهرا سلمان «رئیس پژوهشگاه» و دیگر اعضای هیأت رئیسه، صبح امروز سه‌شنبه دوم آبان ماه 1402 برگزار شد.

متن حکم انتصابی ایشان بدین شرح است:

جناب آقای دکتر بهنام نقی‌پور گیوی

سلام علیکم

نظر به تعهد و تجارب جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست معاونت فناوری پژوهشگاه» منصوب می‌شوید.

امید است با اتکاء به قادر متعال و با بهره‌گیری از ظرفیت تمامی همکاران در جهت نیل به اهداف و مأموریت‌های پژوهشگاه در حوزه فناوری و در راستای اهداف عالیه و نیازهای علمی و فناورانه کشور، با الویت پرداختن به مسائل جامعه، توسعه ارتباطات با دستگاه‌ها و سازمان‌های علمی و فناوری، اجرایی، سیاست‌گذار و معرفی و بهره‌برداری مناسب از یافته‌ها و نتایج، شاهد پیشرفت و موفقیت در پژوهشگاه باشیم.

همچنین دکتر سلمان، طی نامه‌ای جداگانه از خدمات و تلاش‌های دکتر رسولی «معاون و عضو سابق هیأت رئیسه پژوهشگاه»، در مدت تصدی این مسئولیت‌، تشکر و قدردانی کرد.

لازم به ذکر است، معاونت فناوری پژوهشگاه، دارای 3 مدیریت زیرمجموعه، تحت عناوین: «مدیریت فناوری و تجاری‌سازی (واحدهای فناوری، مرکز نوآوری، ثبت اختراعات و تجاری‌سازی)»، «مدیریت فناوری اطلاعات» و «مدیریت ارتباط با جامعه» می‌باشد.

گفتنی است، برخی از مهم‌ترین سوابق علمی و اجرایی دکتر نقی‌پور «سرپرست جدید معاونت فناوری پژوهشگاه»، به شرح ذیل است:

• دکتری تخصصی مدیریت ورزشی از دانشگاه علامه طباطبایی (رتبه اول دانشگاه)
  • پژوهشگر برتر دانشگاه علامه طباطبایی (سال 1393)
  • عضو هیأت علمی پژوهشگاه (از سال 1400 تاکنون)
  • ارائه 10 طرح پژوهشی، انتشار مقالات متعدد در نشریات علمی داخلی و بین‌المللی، همایش‌ها و کنفرانس‌های تخصصی و ...
  • داوری بیش از 90 مقاله در همایش‌های ملی، بیش از 20 مقاله در همایش‌های بین‌المللی و بیش از 50 مقاله علمی پژوهشی
  • مسئولیت امور فرصت مطالعاتی و پسادکتری پژوهشگاه
  • مدیریت نظارت، ارزیابی و کنترل پروژه پژوهشگاه
  • دبیر نشریه علمی و پژوهشی «پژوهش در ورزش تربیتی»
  • مسئول نظارت بر آزمون عملی ورودی رشته علوم ورزشی و رشته آموزش تربیت‌بدنی کنکور سراسری
  • عضو انجمن جهانی حقوق ورزشی و عضو انجمن علمی حقوق ورزشی ایران
  • عضو کمیسیون آموزش فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای و پهلوانی (IZSF)