رایزنی سه‌جانبه پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی با سازمان تربیت‌بدنی ارتش ج.ا ایران و مرکز مطالعات و پژوهش‌های راهبردی وزارت ورزش و جوانان در خصوص همکاری‌های مشترک

۰۲ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۱ کد : ۸۶۶ معاونت فرهنگی و اجتماعی اخبار و رویدادها
پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی با سازمان تربیت‌بدنی ارتش ج.ا ایران و مرکز مطالعات و پژوهش‌های راهبردی وزارت ورزش و جوانان در خصوص همکاری‌های مشترک رایزنی کردند

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، به‌منظور فراهم ساختن بسترهای همکاری‌های مشترک سه‌جانبه پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی با سازمان تربیت‌بدنی ارتش ج.ا ایران و مرکز مطالعات و پژوهش‌های راهبردی وزارت ورزش و جوانان، دکتر حسین زارعیان معاونت فرهنگی و اجتماعی به همراه دکتر محمدرضا سیدی مسئول آموزش‌های تخصصی پژوهشگاه روز یکشنبه 30 آبان ماه با حضور در سازمان تربیت‌بدنی ارتش ج.ا ایران با سرهنگ امیدی رئیس سازمان تربیت‌بدنی آجا و اعضای ارشد این سازمان و دکتر نیک بخش رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های راهبردی وزارت ورزش و جوانان دیدار و گفتگو کردند.

در این نشست، دکتر زارعیان ضمن اشاره به برگزاری سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی که در اسفندماه سال جاری توسط پژوهشگاه انجام خواهد شد، در مورد دوره‌های آموزشی و کارگاه‌ها و نشست‌های تخصصی این رویداد و فرصت‌های مشارکت سه‌جانبه نهادهای مختلف مطالب گوناگونی ایراد کرد.

سپس دکتر رضا شربت زاده رئیس آکادمی ورزش نیازمندی‌های آموزشی و پژوهشی ساتب آجا را مطرح و در ادامه حاضران در این جلسه چگونگی همکاری‌های مشترک را موردبحث و بررسی قراردادند.
در پایان این جلسه، سرهنگ امیدی رئیس سازمان تربیت‌بدنی آجا بر ضرورت تداوم روابط نزدیک با پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی و همکاری در برگزاری نشست‌ها و دوره‌های آموزشی موردنیاز جامعه کارکنان و خانواده‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد و با تائید دکتر نیک بخش رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های راهبردی وزارت ورزش و جوانان مقرر شد برگزاری نشست‌های نیاز محور باهدف تعامل هر چه بیشتر متخصصین علوم ورزشی کشور و بحث و تبادل‌نظر پیرامون چالش‌های موجود در اولویت قرار گیرد.