نشست تخصصی فدراسیون ورزش‌های آبی در چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی برگزار شد

۲۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۴ کد : ۲۱۹۲ سایر اخبار اخبار و رویدادها
نشست تخصصی فدراسیون ورزش‌های آبی در چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی در دانشگاه علامه طباطبایی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی به نقل از روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ نشست تخصصی فدراسیون ورزش‌های آبی با حضور و سخنرانی اساتید دانشگاهی و برخی چهره‌های برجسته شنا کشور روز پنجشنبه مورخ ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ از ساعت ۱۰: ۳۰ الی ۱۲: ۳۰ در دانشگاه علامه طباطبایی تهران برگزار شد.

در این نشست دکتر محمدحسین اقبالی از مدرسین فدراسیون در خصوص مشکلات پیش روی توسعه شنا کشور توضیحاتی ارائه کرد. در ادامه دکتر سارا کشکر دانشیار دانشگاه علامه طباطبایی به ارائه مدل مناسب جهت ترویج علمی محور شنا در کشور بر اساس مطالعه تجارب کشورهای موفق پرداختند.

در ادامه این نشست دکتر رسول نظری دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان به ارائه موانع و راهبردهای توسعه قهرمانی شنا بر اساس مطالعات کاربردی مطالبی ارائه داشتند.

لازم به ذکر در این نشست فایل تصویری ضبط‌شده صحبت‌های برخی چهره‌های فعال شنای کشور همچون گامر دیلانچیان سرمربی تیم ملی، پیمان گرامی رئیس کمیته استعدادیابی فدراسیون پخش شد.

نکته قابل تامل دیگر این نشست حضور پرفسور فرشاد تجاری رئیس دانشکده علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی و خانم دکتر طیبه زرگر از اساتید مدیریت ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب بود که در این نشست حضور داشتند.

در بخش پایانی نشست هم دکتر علی خور جهانی سرپرست کمیته پژوهش فدراسیون در خصوص اقدامات چندساله این کمیته جهت ترویج نگاه پژوهشی در فدراسیون و همچنین تأثیرات تحقیقات کاربردی در موفقیت رویکردها و برنامه‌های متنوع فدراسیون مطالبی ارائه کردند.

کلید واژه ها: فدراسیون شنا چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی