داوری زن ایرانی در مسابقات قهرمانی گلبال اروپا

۲۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۸ کد : ۲۱۶ معاونت فرهنگی و اجتماعی اخبار و رویدادها
برای نخستین بار، یکی از زنان ایرانی داور مسابقات قهرمانی گلبال اروپا شد.
داوری زن ایرانی در مسابقات قهرمانی گلبال اروپا

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی، دکتر فریبا محمدی عضو هیآت علمی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی و از داوران برجسته گلبال فدراسیون ورزش‌های نابینایان و کم ‌بینایان کشور است که از سال ۱۳۸۲ تاکنون رقابت‌های زیادی را در بخش زنان و مردان قضاوت کرده است و با توجه به عملکرد شایسته وی در مسابقات، به عنوان داور دیدار پایانی گروه C مسابقات قهرمانی گلبال اروپا برگزیده شد.

خانم طاهره طاهریان نایب رئیس کمیته ملی المپیک، ضمن تبریک این انتخاب به جامعه ورزش کشور گفت: حضور زنان شایسته ایرانی در عرصه‌های بین المللی، ضمن ترویج فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی، توانمندی بانوان ایرانی را در این مجامع به نمایش می‌گذارد.
پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی نیز ضمن تبریک این موفقیت به جامعه ورزش کشور بالأخص بانوان توانمند ایرانی، برای خانم دکتر فریبا محمدی موفقیت روزافزون از خداوند متعال آرزو دارد.

کلید واژه ها: نخستین بار داوری زن ایرانی مسابقات قهرمانی گلبال اروپا دکتر فریبا محمدی