شرکت برای عموم آزاد است

برگزاری نشست تخصصی حفاظت از ورزشکاران

۰۷ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۱ کد : ۲۱۳۹ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها
نشست تخصصی حفاظت از ورزشکاران در تاریخ ۸ بهمن ماه ۱۴۰۲ به صورت حضوری و مجازی برگزار خواهد شد.
برگزاری نشست تخصصی حفاظت از ورزشکاران

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، نشست تخصصی حفاظت از ورزشکاران با حضور جمعی از پیشکسوتان، مقامات ارشد و صاحب‌نظران جامعه علمی و ورزشی کشور با همکاری «وزارت ورزش و جوانان»، «کمیته ملی المپیک و پارالمپیک جمهوری اسلامی ایران» و «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» در تاریخ 8 بهمن ماه 1402 از ساعت 09:00 الی 11:00 به صورت حضوری در محل آکادمی ملی المپیک و همچنین به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

دکتر مریم کاظمی‌پور «معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان»، دکتر سید مناف هاشمی «دبیرکل کمیته ملی المپیک»، دکتر مهین فرهادی‌زاد «نایب رئیس بانوان کمیته ملی المپیک»، دکتر زهرا سلمان «رئیس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی»، دکتر سید نصراله سجادی «عضو هیأت علمی دانشگاه تهران»، دکتر رضا قراخانلو «عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس»، دکتر محمدرضا دهخدا «عضو هیأت علمی بازنشسته دانشگاه خوارزمی»، دکتر نازنین راسخ «عضو هیأت علمی پژوهشگاه و عضو کمیسیون زنان و ورزش کمیته ملی المپیک» از جمله چهره‌های برجسته حاضر در این رویداد هستند.

محورهای این نشست تخصصی به شرح ذیل می‌باشد:

• ورزش زنان و مراقبت‌های لازم
  • تبیین نگاه IOC به حفاظت از ورزشکاران
  • برگزاری رویداد و حفاظت ورزشکاران
  • بررسی پژوهش «ارائه مدل حفاظت از ورزشکاران»
  • بررسی عملکرد افسر حفاظت از ورزشکاران
  • تشریح مصادیق عینی حفاظت از ورزشکاران
  • حفاظت از ورزشکاران پارالمپیک

محل برگزاری: تهران، بزرگراه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، خیابان سئول شمالی، ورودی غربی مجموعه ورزشی انقلاب، انتهای خیابان هشتم، آکادمی ملی المپیک، سالن اجتماعات استاد فارسی

لینک شرکت به صورت مجازی با ظرفیت محدود (کد ورود: 971516):

webinar.olympic.ir/b/afz-b6b-eqi-aqt

شایان ذکر است، شرکت (حضوری/ مجازی) در این نشست برای عموم افراد آزاد است و به تمامی حاضران، گواهی شرکت معتبر اعطا خواهد شد.

عللاقه‌مندان می‌توانند در موارد ضروری با شماره تلفن 02188747793 و 02188747632 داخلی 306 و 307 تماس حاصل نمایند.