مهلت ارسال: ۱۵ بهمن ماه

تمدید مهلت ارسال مقالات چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی

مهلت ارسال مقالات جهت شرکت در «چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی» تا تاریخ ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۲ تمدید شد.
تمدید مهلت ارسال مقالات چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، نظر به استقبال دانشجویان، پژوهشگران و درخواست‌های مکرر برای تمدید مهلت ارسال مقاله، جهت شرکت در چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی، این فرصت تا پایان روز یکشنبه مورخ ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۲ تمدید شد.

بر اساس این گزارش، چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی با شعار «انسان سالم، انسان متعالی» به منظور هم‌اندیشی، ارتقای دانش و ارائه جدیدترین یافته‌های پژوهشی در شاخه‌های مختلف علوم ورزشی، با حضور جمعی از پیشکسوتان و صاحب‌نظران جامعه علمی و ورزشی کشور و همچنین استادان برجسته در سطح بین‌المللی، توسط «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» و با مشارکت «دانشگاه علامه طباطبائی» در تاریخ ۱۶ و ۱۷ اسفند ماه ۱۴۰۲ به صورت حضوری در تهران برگزار خواهد شد.

تاریخ‌های مهم

• آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات: ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۲
  • اعلام نتایج نهایی داوری: اول اسفند ماه ۱۴۰۲

محورهای همایش

• فعالیت بدنی و تندرستی
  • ارتقای عملکرد در ورزش قهرمانی
  • آسیب‌‌شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی
  • تربیت‌بدنی تطبیقی و ورزش معلولین
  • مدیریت و سیاست‌گذاری در ورزش
  • بازاریابی و تجاری‌سازی در ورزش
  • جنبه‌های رفتاری فعالیت بدنی و تمرین
  • جامعه‌شناسی و روان‌شناسی ورزشی
  • بیومکانیک ورزشی
  • چالش‌های علمی فدراسیون‌های ورزشی
  • شبیه‌سازی دادگاه (موت کورت) با محوریت حقوق ورزشی
  • استارت‌آپ‌ها و فناوری‌های ورزشی

لازم به ذکر است، برگزاری نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های آموزشی، معرفی برترین پژوهشگران جوان، بخش اختصاصی استارت‌آپ‌های ورزشی و ... از دیگر برنامه‌های جانبی این رویداد بزرگ علمی است.

پژوهشگران، استادان دانشگاه و اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کلیه علاقه‌مندان می‌توانند جهت ارسال چکیده مقاله و انجام پیگیری‌های مربوطه به سایت همایش به نشانی: 14thcong.ssrc.ac.ir مراجعه و در موارد ضروری با دبیرخانه همایش در ساعات اداری با شماره تلفن ۸۸۵۲۹۱۲۱-۰۲۱ تماس حاصل نموده و یا از طریق پست الکترونیکی به نشانی: 14intcong@ssrc.ac.ir مکاتبه نمایند.