نشست مشترک پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی و دفتر خدمات کسب‌ و کار وزارت صمت برگزار شد

۲۶ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۳ کد : ۲۱۱۵ معاونت فناوری اخبار و رویدادها
نشست مشترک «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» و «دفتر خدمات کسب‌ و کار وزارت صنعت، معدن و تجارت» در تاریخ ۲۶ دی‌ ماه ۱۴۰۲ به میزبانی پژوهشگاه انجام شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، جلسه هم‌اندیشی جهت ایجاد بسترهای مناسب برای همکاری‌های مشترک میان طرفین با حضور دکتر زهرا سلمان «رئیس پژوهشگاه»، دکتر امیرحسین اسدی «مدیرکل دفتر خدمات کسب‌ و کار وزارت صمت»، دکتر حسین زارعیان «معاون فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه»، دکتر بهنام نقی‌پور «سرپرست معاونت فناوری پژوهشگاه»، دکتر ندا بروشک «دبیر ستاد ملی نوآوری و کارآفرینی ورزش بانوان» و مهندس امیر ناطقیان «مدیرعامل شرکت‌ دانش‌بنیان»، صبح امروز سه‎‌شنبه ۲۶ دی‌ ماه ۱۴۰۲ در محل پژوهشگاه برگزار شد.

در طی این جلسه، پیرامون برنامه‌ریزی جهت فعالیت در ۴ حوزه، شامل: «شرکت‌های خدمات کسب‌ و کار ورزش»، «حق امتیاز خدمات پایش سلامت»، «حق امتیاز مراکز استعدادیابی ورزش» و «حق امتیاز مراکز خدمات ترانسفر ورزشکاران» در کشور، بحث و تبادل‌ نظر شد.

همچنین، «طراحی DBA و MBA ورزشی و اقتصاد ورزش بین طرفین»، «طراحی و مشارکت در دوره مبانی توسعه کسب‌ و کار ورزش میان هر دو مجموعه»، «هماهنگی در جهت ایجاد هاب توسعه کسب‌ و کار ورزش  کشور در پژوهشگاه»، «فرهنگ‌سازی و توسعه دانش در رسانه‌های فعال در حوزه‌های فناوری‌، ورزش، کسب‌ و کار و سایر حوزه‌های مرتبط»، «برگزاری نشست تخصصی توسعه کسب و کارها و صنایع ورزشی در چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی (در اسفند ماه سال جاری)» و ... از دیگر موضوعات مهمی بود که مورد بررسی قرار گرفت.