به‌ صورت حضوری و مجازی

برگزاری دوره تخصصی روش تحقیق کیفی

۱۶ دی ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۹ کد : ۲۱۰۵ معاونت فرهنگی و اجتماعی اخبار و رویدادها
دوره تخصصی روش تحقیق کیفی توسط «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» در تاریخ ۴ بهمن‌ ماه ۱۴۰۲ به مدت ۸ ساعت آموزشی برگزار خواهد شد.
برگزاری دوره تخصصی روش تحقیق کیفی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، دوره تخصصی روش تحقیق کیفی با هدف «تقویت توانایی مخاطبان در حوزه تحقیقات گراندد تئوری»، «شناخت توسعه روش‌های تحقیق کیفی در ورزش» و «توسعه مهارت‌های تحلیل و کدگذاری» در تاریخ ۴ بهمن‌ ماه ۱۴۰۲ به‌ صورت حضوری (در محل پژوهشگاه) و مجازی (نرم‌افزار ادوبی‌کانکت) برگزار خواهد شد.

در این دوره تخصصی، دکتر رسول نوروزی «عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس» از ساعت ۱۱:۰۰ الی ۱۵:۰۰ روز چهارشنبه مورخ ۴ بهمن‌ ماه، مباحث مربوط به «رویکرد نظام‌مند (استروسی) گراندد تئوری: مبانی، اصول و رویه‌های اجرایی» را تدریس خواهد نمود.

همچنین در تاریخ مذکور، دکتر بری چامتزکی «سردبیر نشریه گرانددتئوری» از ساعت ۱۵:۳۰ الی ۱۹:۰۰ به تبیین «رویکرد کلاسیک (گلیزری): مبانی، اصول و رویه‌های اجرایی» خواهد پرداخت.

لازم به ذکر است، هزینه شرکت در دوره به صورت حضوری به مبلغ ۷۰۰,۰۰۰ تومان و به صورت مجازی به مبلغ ۴۰۰,۰۰۰ تومان است. همچنین به‌ تمامی شرکت‌کنندگان، گواهی معتبر از سوی «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» اعطا خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام به نشانی لینک‌های زیر مراجعه و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۲۱۶۶۹۵۵۷۶۲ و ۰۲۱۶۶۹۵۵۸۹۳ داخلی ۱۰۷ تماس حاصل نمایند.

• لینک ثبت‌نام حضوری:

ssrc.ac.ir/farhangi/fa/form/135

• لینک ثبت‌نام غیرحضوری:

ssrc.ac.ir/farhangi/fa/form/136

کلید واژه ها: پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی پژوهشگاه تربیت بدنی پژوهشگاه علوم ورزشی روش تحقیق روش تحقیق کیفی گراندد تئوری رویکرد استروسی رویکرد گلیزری آموزش روش تحقیق