نخستین رویداد حمایت از طرح‌ها و ایده‌های نوآورانه در ورزش بانوان برگزار شد

۰۵ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۳ کد : ۲۰۹۸ اخبار و رویدادها
نخستین رویداد حمایت از طرح‌ها و ایده‌های نوآورانه ورزش بانوان با همکاری «ستاد ملی نوآوری و کارآفرینی ورزش بانوان» و «معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری» در تاریخ ۵ دی ماه ۱۴۰۲ در تهران برگزار شد.
نخستین رویداد حمایت از طرح‌ها و ایده‌های نوآورانه در ورزش بانوان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، نخستین رویداد حمایت از طرح‌ها و ایده‌های نوآورانه در ورزش بانوان با همکاری «ستاد ملی نوآوری و کارآفرینی ورزش بانوان» و «معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری» و با حضور دکتر انسیه خزعلی «معاون امور زنان و خانواده رئیس‌ جمهور»، دکتر سجاد محمد علی‌نژاد «معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری»، دکتر زهرا سلمان «رئیس ستاد ملی نوآوری و کارآفرینی ورزش بانوان و رئیس پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی»، دکتر فخرالسادات نصیری «مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم»، دکتر مریم کاظمی‌پور «معاون توسعه ورزش زنان وزارت ورزش و جوانان»، دکتر زهره جعفری «مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری تهران»، دکتر ندا بروشک «دبیر ستاد» و جمعی از چهره‌های برجسته جامعه علمی و ورزشی کشور، صبح امروز سه‌شنبه مورخ ۵ دی ماه ۱۴۰۲ در مجموعه ایوان شمس تهران برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، دکتر سلمان «رئیس ستاد» ضمن عرض خیرمقدم به کلیه اساتید و مدعوین حاضر در مراسم، اظهار کرد: ستاد ملی نوآوری و کارآفرینی ورزش بانوان با همکاری مشترک 4 نهاد «وزارت علوم، تحقیقات و فناوری»، «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی»، «استانداری تهران» و «وزارت ورزش و جوانان» از ابتدای سال جاری آغاز به کار و با توجه به اساسنامه تنظیم شده، با هدف شناسایی و حمایت از تیم‌های استارت‌آپی، کارآفرینان، افراد صاحب ایده در حوزه ورزش بانوان، مشغول به فعالیت می‌باشد.

وی در ادامه از همکاری‌ مؤثر و زحمات ارزشمند دکتر خزعلی، دکتر نصیری، دکتر جعفری و دکتر کاظمی‌پور، صمیمانه تقدیر و تشکر کرد و افزود: نخستین فراخوان جذب و پذیرش طرح‌ها و ایده‎‌های نوآورانه توسط ستاد و با همکاری معاونت زنان ریاست جمهوری برگزار شد که با استقبال بسیار خوبی مواجه شدیم و با بهره‌مندی از یک تیم متخصص و مجرب جهت داوری، تلاش شد که با رعایت عدالت، طرح‌ها و ایده‌های دریافتی، با دقت نظر بالا از جنبه‌های مختلف مورد ارزیابی قرار گیرد.

دکتر سلمان گفت: این طرح‌ها نیاز به حمایت دارد و امید است در سال جاری که به شعار «مهار تورم، رشد تولید» مزین گشته با حمایت جوانان نوآور کشورمان، موجبات تبدیل شدن یک ایده خوب به یک محصول را فراهم نموده و می‌بایست در کنار حمایت‌های مالی با ارائه مشاوره، برگزاری دوره‌های آموزشی و ... این جوانان به سمت بهترین مسیر، هدایت نماییم.

همچنین، در طی این مراسم، برترین طرح‌ها و ایده‌های دریافتی معرفی و از نفرات برگزیده تقدیر و قدردانی به عمل آمد که اسامی برگزیدگان (به ترتیب الفبا) به شرح ذیل می‌باشد:

• رکسانا اربابی‌نژاد «دکتری مدیریت» / عنوان طرح: اپلیکیشن ورزش کودکان با استفاده از هوش مصنوعی
  • ریحانه سالاری «دانشجوی دکتری مدیریت ورزشی» / عنوان طرح: گردشگری ورزشی بانوان در فضای متاورس به وسیله واقعیت مجازی و افزوده
  • حنانه عامری «دانشجوی کارشناسی رشته علوم ورزشی» / عنوان طرح: طراحی و ساخت نرم‌افزار با نام «مانا» به منظور ایجاد بستر محتوایی مناسب برای حفظ سلامت جسم مادران باردار و کودکان‌ آنها
  • پرستو قدسی «دکتری بازاریابی ورزشی»/ عنوان طرح: طراحی کتاب های مصور ورزشی (فیزیکی و دیجیتال) با فناوری واقعیت افزوده
  • سعید یوسفی «دکتری بازاریابی و رسانه‌های ورزشی» / عنوان طرح: اپلیکیشن و وب‌سایت تجویز فعالیت برای دوران قبل، حین و پسا بارداری

شایان ذکر است، دکتر مجید علی‌طاولی «معاون اداری، مالی و مدیریت منابع پژوهشگاه»، دکتر حسین زارعیان «معاون فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه»، دکتر بهنام نقی‌پور «سرپرست معاونت فناوری پژوهشگاه»،جمعی از اعضای هیات علمی، مدیران و کارمندان پژوهشگاه، دکتر لیلا زکی‌زاده «مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان»، دکتر امیرحسین اسدی «مدیرکل دفتر خدمات کسب و کار وزارت صنعت، معدن و تجارت»، دکتر ابراهیم علی‌دوست «مدیرکل تربیت‌بدنی سازمان امور دانشجویان»، دکتر مهرنیک «مدیرکل فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری» و ... از دیگر حاضران در این مراسم بودند.