عقد تفاهم‌‌نامه همکاری میان پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی و دانشگاه علم و فرهنگ

تفاهم‌‌نامه همکاری مشترک میان «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» و «دانشگاه علم و فرهنگ» منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، به منظور بهره­‌گیری از توانمندی‌ها، ظرفیت‌های علمی، آموزشی و پژوهشی، فرهنگی، اجرایی، مشاوره­‌ای و رفاهی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی و دانشگاه علم و فرهنگ، تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان دو مجموعه، توسط دکتر زهرا سلمان «رئیس پژوهشگاه» و دکتر مهدی باصولی «رئیس دانشگاه» به امضاء رسید.

از جمله مهم‌ترین اهداف آموزشی این تفاهم‌نامه، «پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در گرایش‌­های مختلف به طور مشترک»، «استفاده متقابل از امکانات آموزشی برحسب نیاز، از جمله بهره‌گیری از استادان پژوهشگاه و دانشگاه در تدریس دوره­‌ها، راهنمایی و مشاوره پایان‌نامه‌های تحصیلی»، «تقویت دوره‌­های آموزشی کارشناسی ناپیوسته تربیت‌بدنی در دانشگاه از طریق برگزاری کارگاه­‌های آموزشی ویژه و برگزاری دوره‌های مشترک بلندمدت برای دانشجویان»، «برگزاری دوره‌های کوتاه مدت آموزشی، تخصصی و کاربردی در زمینه‌های مورد علاقه طرفین»، «استفاده از بانک‌های اطلاعاتی و تبادل تجربه بین پژوهشگاه و دانشگاه در ارتقای کیفیت آموزشی»، «فراهم ساختن امکان بهره‌مندی از شیوه‌های نوین آموزش (آموزش‌های مجازی، ویدئو کنفرانس، آموزش از راه دور) در برگزاری دوره‌های مشترک» و «راه‌اندازی مراکز علمی پژوهشی و قطب‌های علمی ـ ورزشی مشترک» می‌باشد.

همچنین، از جمله اهداف پژوهشی این تفاهم‌نامه نیز می‌توان به «تشکیل کارگروه مشترک در راستای بررسی نیازهای پژوهشی و اجرایی طرفین و تصویب طرح‌ها براساس نیاز جامعه مخاطب به شکل سفارش محور»، «همکاری برای اجرای طرح‌های پژوهشی مورد نیاز از طریق جلب مشارکت­‌های مادی و معنوی استانداری در رابطه با سلامت مردم»، «استفاده از تجهیزات و امکانات تحقیقاتی و آزمایشگاهی یکدیگر»، «همکاری متقابل در برگزاری همایش‌‌ها و نشست‌های علمی ـ تخصصی در زمینه‌­های مشترک با تأکید به نیازهای استان»، «فراهم نمودن امکان استفاده اعضای هیأت علمی، محققان و دانشجویان از امکانات و خدمات پژوهشی یکدیگر مانند: امکانات شبکه اطلاع‌رسانی رایانه‌ای، کتابخانه، آزمایشگاه»، «چاپ، انتشار و توزیع نشریات و کتب به شکل مشترک»، «همکاری در زمینه توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات بین دو مرکز»، «تلاش برای ایجاد پایگاه پایش سلامت» و ... اشاره کرد.

قابل توجه است، دکتر سید عبدالحمید احمدی «معاون اسبق توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان و رئیس اندیشکده سیاست‌گذاری و حکمرانی در ورزش»، دکتر بهنام نقی‌پور «سرپرست معاونت فناوری پژوهشگاه»، دکتر حسین زارعیان «معاون فرهنگی و اجتماعی» و دکتر غلامرضا لطفی «سرپرست معاونت پژوهشی و تحصیلات تکمیلی» از دیگر حاضران در این مراسم بودند.