شرکت برای عموم، آزاد و رایگان

برگزاری نشست هم‌اندیشی رویکرد ارزیابی سواد بدنی در کشور

۱۳ آذر ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۳ کد : ۲۰۵۵ معاونت فرهنگی و اجتماعی اخبار و رویدادها
نشست هم‌اندیشی رویکرد ارزیابی سواد بدنی در کشور توسط «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» و «دانشگاه علامه طباطبائی تهران» به صورت حضوری و مجازی در ماه جاری برگزار خواهد شد.
برگزاری نشست هم‌اندیشی رویکرد ارزیابی سواد بدنی در کشور

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، نشست هم‌اندیشی رویکرد ارزیابی سواد بدنی به مناسبت «هفته پژوهش و فناوری» در تاریخ ۱۹ آذر ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۱۳:۰۰ الی ۱۷:۰۰ به صورت حضوری در محل دانشکده تربیت‌بدنی و علوم ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی و همچنین به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

در این نشست، اساتید برجسته‌ای از جمله: دکتر زهرا سلمان «رئیس پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی»، دکتر مهرزاد حمیدی «معاون اسبق تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش و عضو هیأت علمی دانشگاه تهران»، دکتر صادق ستاری‌فرد «معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش و عضو هیأت علمی دانشگاه یزد»، دکتر علی کاشی، دکتر صالح رفیعی و دکتر امیر شمس «اعضای هیأت علمی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی»، دکتر احسان زارعیان و دکتر زهرا پورآقایی «اعضای هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبائی» و آقای سعید ولدی «مسئول کمیته سواد بدنی انجمن توسعه ورزش و فعالیت بدنی کودکان و سفیر انجمن بین‌المللی سواد بدنی (IPLA)» سخنرانی خواهند نمود.

• مکان برگزاری: تهران، بلوار غربی مجموعه ورزشی آزادی، روبروی هتل المپیک، دانشکده تربیت‌بدنی و علوم ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی، سالن اجتماعات دانشکده
  • لینک  شرکت به صورت مجازی: session.ssrc.ac.ir/hafte-pajoohesh

لازم به ذکر است، امکان شرکت در این نشست برای عموم افراد، آزاد و رایگان است.

علاقه‌مندان می‌توانند در موارد ضروری با شماره تلفن 02166955762 و 02166955893 داخلی 107 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی سواد بدنی رشد حرکتی رفتار حرکتی رشد حرکتی کودکان سواد بدنی دانش آموزان سواد بدنی کودکان سواد حرکتی