مهلت ارسال مقاله: اول بهمن ماه

فراخوان دریافت مقالات «چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی» اعلام شد

«پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» فراخوان دریافت مقالات برای حضور در چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی را اعلام کرد.
فراخوان دریافت مقالات «چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی» اعلام شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی با شعار «انسان سالم، انسان متعالی» و به منظور هم‌اندیشی، ارتقای دانش و ارائه جدیدترین یافته‌های پژوهشی در شاخه‌های مختلف علوم ورزشی، با حضور جمعی از پیشکسوتان و صاحب‌نظران جامعه علمی و ورزشی کشور و همچنین استادان برجسته در سطح بین‌المللی، توسط «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» و با مشارکت «دانشگاه علامه طباطبائی» در تاریخ ۱۶ و ۱۷ اسفند ماه ۱۴۰۲ به صورت حضوری در تهران برگزار خواهد شد.

تاریخ‌های مهم

• آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات: اول بهمن ماه ۱۴۰۲
  • اعلام نتایج نهایی داوری: اول اسفند ماه ۱۴۰۲

محورهای همایش

• فعالیت بدنی و تندرستی
  • ارتقای عملکرد در ورزش قهرمانی
  • آسیب‌‌های ورزشی و حرکات اصلاحی
  • تربیت‌بدنی تطبیقی و ورزش معلولین
  • مدیریت و سیاست‌گذاری در ورزش
  • بازاریابی و تجاری‌سازی در ورزش
  • جنبه‌های رفتاری فعالیت بدنی و تمرین
  • جامعه‌شناسی و روان‌شناسی ورزشی
  • بیومکانیک ورزشی
  • چالش‌های علمی فدراسیون‌های ورزشی
  • شبیه‌سازی دادگاه (موت کورت) با محوریت حقوق ورزشی
  • استارت‌آپ‌ها و فناوری‌های ورزشی

لازم به ذکر است، برگزاری نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های آموزشی، معرفی برترین پژوهشگران جوان، بخش اختصاصی استارت‌آپ‌های ورزشی و ... از دیگر برنامه‌های جانبی این رویداد بزرگ علمی است.

پژوهشگران، استادان دانشگاه و اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کلیه علاقه‌مندان می‌توانند جهت ارسال چکیده مقاله و انجام پیگیری‌های مربوطه به سایت همایش به نشانی: 14thcong.ssrc.ac.ir مراجعه و در موارد ضروری با دبیرخانه همایش در ساعات اداری با شماره تلفن ۸۸۵۲۹۱۲۱-۰۲۱ تماس حاصل نموده و یا از طریق پست الکترونیکی به نشانی: 14intcong@ssrc.ac.ir مکاتبه نمایند.

کلید واژه ها: پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه علامه طباطبایی همایش علمی تربیت بدنی و علوم ورزشی ورزش قهرمانی فعالیت بدنی و تندرستی آسیب شناسی ورزشی حرکات اصلاحی مدیریت ورزشی بازاریابی ورزشی رفتار حرکتی ورزش و تندرستی جامعه شناسی ورزشی روانشناسی ورزشی بیومکانیک ورزشی حقوق ورزشی همایش بین المللی علوم ورزشی