پنجمین دوره تخصصی تربیت ارزیاب سواد بدنی کودکان برگزار شد

۰۶ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۶ کد : ۲۰۲۵ معاونت فرهنگی و اجتماعی اخبار و رویدادها
دوره تربیت ارزیاب سواد بدنی کودکان، توسط «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» و با همکاری «انجمن توسعه ورزش و فعالیت بدنی کودکان ایران» به مدت ۴ روز در ماه جاری برگزار شد.
پنجمین دوره تخصصی تربیت ارزیاب سواد بدنی کودکان برگزار شد

دکتر صالح رفیعی «عضو هیأت علمی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی و مدیر دوره» در گفتگو با روابط عمومی پژوهشگاه اظهار کرد: پنجمین دوره تخصصی تربیت ارزیاب سواد بدنی کودکان به صورت ویژه برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته تربیت‌بدنی و علوم ورزشی و همچنین مربیان بازی و ورزش کودکان و با استقبال بسیار بالای علاقه‌مندان، در قالب 3 روز آموزش مجازی و غیرحضوری و یک روز نیز به صورت حضوری و عملی در تاریخ 2 لغایت 5 آبان ماه 1402 برگزار شد.

وی گفت: در روز نخست دوره، سه آزمون استاندارد بین‌المللی تحت عنوان: آزمون سواد بدنی کانادایی یا CAPL-2 که مخصوص کودکان 8 تا 12 ساله است، با رویکرد ارزیابی سواد بدنی در چهار حوزه: رفتار روزانه، توانمندی بدنی (شایستگی جسمانی)، درک و دانش، انگیزه و اعتماد به نفس، آموزش داده شد.

دکتر رفیعی افزود: در روز دوم، آزمون Physical Literacy Assessment For Youth (PLAY) که مجموعه آزمون‌های مرتبط با سواد بدنی است، تدریس شد که شامل: PLAY fun ، PLAY self ، PLAY basic ، PLAY coach،  PLAY parent،  PLAY inventory این بخش‌ها می‌شود.

مدیر دوره اظهار کرد: در روز سوم نیز آزمون Passport For Life تدریس شد که یک آزمون مدرسه‌ای است و از کلاس اول ابتدایی تا کلاس دوازدهم دوره متوسطه را پوشش می‌دهد و در زمینه‌های مختلف: مهارت‌های آمادگی جسمانی، مهارت‌های حرکتی، مشارکت فعال و مهارت‌های زندگی تشریح شد که سه بخش آزمون (مراحل اول تا سوم) به صورت بازی است و از مرحله چهار به بعد، آزمون‌های میدانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی اضافه کرد: همچنین در روز چهارم و پایانی دوره، تمامی آزمون‌هایی که به صورت تئوری تدریس شده بود، به صورت عملی نیز در سالن ورزشی اجرا و رفع اشکال شد.

شایان ذکر است، تدریس این دوره برعهده: دکتر صالح رفیعی «عضو هیأت علمی پژوهشگاه و رئیس انجمن توسعه ورزش و فعالیت بدنی کودکان»، سعید ولدی «مسئول کمیته سواد بدنی انجمن توسعه ورزش و فعالیت بدنی کودکان و سفیر انجمن بین‌المللی سواد بدنی (IPLA)» و دکتر فاطمه سبزواری «عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان» بود.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص سایر دوره‌های آموزشی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی با شماره تلفن 02166955762 و 02166955893 داخلی 107 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی انجمن توسعه ورزش و فعالیت بدنی کودکان ورزش کودکان ورزش نوجوانان بازی های ورزشی فعالیت بدنی کودکان رشد حرکتی سواد حرکتی رفتار حرکتی رشد کودکان رشد حرکتی کودکان بازی و ورزش