مراسم بزرگداشت بیست و پنجمین سالگرد تأسیس پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی برگزار شد

مراسم گرامی‌داشت سالگرد تأسیس «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری»، صبح امروز سه‌شنبه دوم آبان ماه ۱۴۰۲ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، آیین بزرگداشت بیست و پنجمین سالگرد تأسیس پژوهشگاه با حضور دکتر زهرا سلمان «رئیس پژوهشگاه»، دکتر مجید علی‌طاولی «معاون اداری، مالی و مدیریت منابع پژوهشگاه»، دکتر حسین زارعیان «معاون فرهنگی و اجتماعی»، دکتر حامد عباسی «سرپرست معاونت پژوهشی و تحصیلات تکمیلی»، دکتر بهنام نقی‌پور «سرپرست معاونت فناوری» و جمعی از مدیران، اعضای هیأت علمی و کارمندان در سالن اجتماعات پژوهشگاه برگزار شد.

در ابتدای مراسم، دکتر سلمان ضمن عرض تبریک به مناسبت میلاد باسعادت امام حسن عسکری (ع)، فرا رسیدن بیست و پنجمین سالگرد تأسیس پژوهشگاه و همچنین هفته تربیت‌بدنی و ورزش را به تمامی حاضران، تبریک و تهنیت گفت.

رئیس پژوهشگاه گفت: 25 سال گذشت و هرکدام از همکاران با تلاش‌های مستمر خود و زحماتی که متقبل شده‌اند، این نهال رو به رشد را به اینجا رسانده‌اند و به پاس خدمات ارزنده تمامی پرسنل پژوهشگاه، قدردان زحمات آنها هستیم و خواهیم بود و امید است با هم‌افزایی بیشتر و با همکاری تمامی فعالان حوزه علوم ورزشی، شاهد رشد روزافزون علمی و پژوهشی ورزش کشور باشیم.

وی با اشاره سخن مقام معظم رهبری (مدظله العالی) که فرموده است: «امر به ورزش، امر به معروف است»، ادامه داد: باید در تک تک روزهای سال همچون هفته تربیت‌بدنی و ورزش، به امر ورزش توجه داشته باشیم و هرکدام از ما به عنوان یکی از اعضای خانواده ورزش می‌بایست اشاعه‌دهنده فرهنگ ورزش باشیم و از بستگان، دوستان خود و ... شروع کنیم و سپس در سطح جامعه، تغییرات را مشاهده خواهیم کرد، زیرا سلامت هر فرد، سلامت جامعه است.

دکتر سلمان گفت: انجام منظم و هدفمند فعالیت‌های ورزشی، نه تنها سبب بهبود سلامت جسمانی فرد خواهد شد، بلکه بر روی ابعاد گوناگون، شامل: روانی حرکتی، شناختی، عاطفی و اجتماعی و ... تأثیرات مثبت چشم‌گیری خواهد داشت.

در ادامه، خانم بهشته اقبالی از کارمندان باسابقه پژوهشگاه، ضمن قرائت اسامی رؤسا و معاونین اسبق پژوهشگاه در ادوار گوناگون، به مرور کوتاهی از اقدامات و دستاوردهای پژوهشگاه از آغاز تاکنون (از سال 1377 تا 1402) پرداخت.

همچنین در طی این مراسم دکتر سلمان از سال‌ها زحمات ارزشمند دو تن از کارمندان پژوهشگاه: خانم زیبا استوان و خانم لیلی پیرعلائی که به تازگی به مقام بازنشستگی نائل آمده‌اند، تجلیل و از وظیفه‌شناسی، تعهد و اقدامات شایسته ایشان، قدردانی نمود.

در بخش پایانی این مراسم نیز از تندیس یادبود بیست و پنجمین سالگرد تأسیس پژوهشگاه رونمایی شد.

کلید واژه ها: پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی پژوهشگاه تربیت بدنی پژوهشگاه علوم ورزشی