به صورت تئوری و عملی

برگزاری پنجمین دوره تخصصی تربیت ارزیاب سواد بدنی کودکان

۰۴ مهر ۱۴۰۲ | ۰۰:۰۱ کد : ۱۹۶۴ معاونت فرهنگی و اجتماعی اخبار و رویدادها
پنجمین دوره تربیت ارزیاب سواد بدنی کودکان، توسط «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» و با همکاری «انجمن توسعه ورزش و فعالیت بدنی کودکان ایران» در آبان ماه ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.
برگزاری پنجمین دوره تخصصی تربیت ارزیاب سواد بدنی کودکان

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، این دوره تخصصی به صورت ویژه برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته تربیت‌بدنی و علوم ورزشی و همچنین مربیان بازی و ورزش کودکان، در قالب 3 روز آموزش مجازی و غیرحضوری در تاریخ 2 لغایت 4 آبان ماه و یک روز نیز به صورت حضوری و عملی در تاریخ 5 آبان ماه در تهران برگزار می‌شود.

تدریس این دوره برعهده: دکتر صالح رفیعی «عضو هیأت علمی پژوهشگاه و رئیس انجمن توسعه ورزش و فعالیت بدنی کودکان»، سعید ولدی «مسئول کمیته سواد بدنی انجمن توسعه ورزش و فعالیت بدنی کودکان و سفیر انجمن بین‌المللی سواد بدنی (IPLA)» و دکتر فاطمه سبزواری «عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان» می‌باشد.

اهداف آموزشی دوره

• آشنایی با مفهوم سواد بدنی
  • ارزیابی و تفسیر نتایج آزمون سواد بدنی (Play)
  • ارزیابی و تفسیر نتایج آزمون سواد بدنی کانادایی (Capl-2)
  • ارزیابی و تفسیر نتایج آزمون سواد بدنی (Passport For Life)

لازم به ذکر است، هزینه شرکت در این دوره به مبلغ 1,100,000 تومان است و علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام آنلاین به نشانی لینک‌ زیر مراجعه و جهت کسب اطلاعات بیشتر، با شماره تلفن 02166955762 و 02166955893 داخلی 107 تماس حاصل نمایند.

لینک ثبت‌نام: www.ssrc.ac.ir/farhangi/fa/form/127

کلید واژه ها: پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی انجمن توسعه ورزش و فعالیت بدنی کودکان ورزش کودکان ورزش نوجوانان بازی های ورزشی فعالیت بدنی کودکان رشد حرکتی سواد حرکتی رفتار حرکتی رشد کودکان رشد حرکتی کودکان بازی و ورزش