ثبت‌نام و اعلام علاقه‌مندی: ۱۳ لغایت ۱۹ تیر ماه

اعلام زمان ثبت‌نام و تاریخ برگزاری آزمون عملی رشته‌های علوم ورزشی و آموزش تربیت بدنی فرهنگیان سال ۱۴۰۲

۱۱ تیر ۱۴۰۲ | ۲۳:۰۹ کد : ۱۸۰۵ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها
آزمون عملی «رشته علوم ورزشی/ شیوه پذیرش با آزمون» و «رشته آموزش تربیت‌ بدنی دانشگاه فرهنگیان» در تاریخ ۲۸ لغایت ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۲ برگزار می‌شود و داوطلبان می‌بایست جهت اعلام علاقه‌مندی برای شرکت در آزمون عملی از تاریخ ۱۳ لغایت ۱۹ تیر ماه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه نمایند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، آزمون عملی «رشته علوم ورزشی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی/ شیوه پذیرش با آزمون» و «رشته آموزش تربیت‌ بدنی پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان» در آزمون کنکور سراسری سال 1402، در تاریخ 28 و 29 تیر ماه برای پسران (روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه) و تاریخ 30 و 31 تیر ماه (روزهای جمعه و شنبه) برای دختران برگزار خواهد شد. همچنین، محل حوزه‌های برگزاری آزمون عملی در سراسر کشور و زمان دقیق مراجعه هریک از داوطلبان به حوزه مربوطه، از طریق سایت سازمان سنجش و سایت پژوهشگاه، در یک اطلاعیه جداگانه در تاریخ 26 تیر ماه اعلام خواهد شد.

نحوه اعلام علاقه‌مندی و ثبت‌نام در آزمون عملی

هر یک از داوطلبان گروه‌های آزمایشی «علوم ریاضی و فنی»، «علوم تجربی» و یا «علوم انسانی» که تمایل به شرکت در آزمون عملی «رشته علوم ورزشی/ شیوه با آزمون» و «رشته آموزش تربیت‌ بدنی فرهنگیان» دارند، می‌بایست از تاریخ 13 لغایت 19 تیر ماه 1402 جهت اعلام علاقه‌مندی و انجام ثبت‌نام برای شرکت در آزمون عملی رشته‌های مذکور اینجا را کلیک کرده و یا به سایت «سازمان سنجش آموزش کشور» به آدرس لینک https://my.sanjesh.org/login (بخش سامانه جامع آزمون سراسری) مراجعه نمایند. قابل توجه است، داوطلبان باید ضمن خرید کارت اعتباری به مبلغ 1.900.000 ریال (190 هزار تومان)، اقدام به درج شماره سریال و اعلام علاقه‌مندی برای رشته علوم ورزشی و رشته آموزش تربیت بدنی فرهنگیان نمایند و تمامی مراحل ثبت‌نام خود را به صورت کامل انجام دهند.

نکته مهم: داوطلبانی قادر به شرکت در آزمون عملی «رشته علوم ورزشی/ شیوه با آزمون» و «رشته آموزش تربیت‌ بدنی فرهنگیان» خواهند بود که اولاً در جلسه آزمون کنکور سراسری نوبت اول (تاریخ 29 و 30 دی ماه 1401) و یا در آزمون کنکور سراسری نوبت دوم (تاریخ 14 و 15 تیر ماه 1402) در یکی از گروه‌های آزمایشی «علوم ریاضی و فنی»، «علوم انسانی» و یا «علوم تجربی» شرکت کرده باشند. ثانیاً نسبت به اعلام علاقه‌مندی و پرداخت هزینه ثبت‌نام در آزمون عملی در تاریخ 13 لغایت 19 تیر ماه اقدام نمایند.

نحوه پرداخت هزینه معاینه پزشکی

شرکت‌کنندگان در آزمون عملی «رشته علوم ورزشی/ شیوه با آزمون» و «رشته آموزش تربیت‌ بدنی فرهنگیان»، می‌بایست علاوه بر ثبت‌نام و اعلام علاقه‌مندی، جهت پرداخت هزینه معاینه پزشکی نیز به سایت «پژوهشگاه تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی» به آدرس لینک www.ssrc.ac.ir مراجعه نمایند. در خصوص تاریخ دقیق و نحوه واریز این مبلغ، در اطلاعیه مورخ 26 تیر ماه در سایت سازمان سنجش و سایت پژوهشگاه، اطلاع رسانی خواهد شد.

قابل توجه است، ثبت‌نام حضوری در محل حوزه‌های برگزاری آزمون عملی، امکان‌پذیر نخواهد بود و صرفا داوطلبانی می‌توانند در آزمون عملی شرکت نمایند که جهت اعلام علاقه‌مندی و پرداخت هزینه ثبت‌نام از طریق سایت سازمان سنجش (13 لغایت 19 تیر ماه) و جهت پرداخت هزینه مربوط به معاینه پزشکی از طریق سایت پژوهشگاه (در موعد مقرر) اقدام و مبلغ مربوطه را به صورت آنلاین واریز نمایند.

حضور الزامی در آزمون عملی (با ضریب تأثیر 12)

کلیه داوطلبانی که تمایل دارند در فهرست انتخاب رشته خود (در موعد مقرر)، کد رشته‌های مربوط به «رشته علوم ورزشی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی/ شیوه پذیرش با آزمون» و یا «رشته آموزش تربیت‌ بدنی پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان» و یا هر دو رشته را انتخاب کنند، ضروری است در این آزمون عملی، شرکت نمایند و در صورت عدم شرکت، امکان قبولی داوطلب در رشته‌های نامبرده وجود نخواهد داشت.

لازم به ذکر است، نمره آزمون عملی همانند یک درس تخصصی با ضریب 12 در هنگام اعلام نتیجه نهایی آزمون کنکور سراسری سال 1402 برای «رشته‌ علوم ورزشی/ شیوه با آزمون» و «رشته آموزش تربیت بدنی فرهنگیان»، اثرگذار خواهد بود.

عدم برگزاری مجدد آزمون عملی

این آزمون، صرفا یک مرتبه در سال 1402 (تاریخ 28 لغایت 31 تیر ماه) برگزار خواهد شد و در صورت عدم شرکت هر یک از دواطلبان در آزمون عملی، امکان قبولی آنها در «رشته علوم ورزشی/ شیوه با آزمون» و یا «رشته آموزش تربیت‌ بدنی فرهنگیان»، وجود نخواهد داشت.

شایان ذکر است، فیلم راهنمای ایستگاه‌های آزمون عملی و سایر اخبار تکمیلی، به زودی از طریق سایت و شبکه‌های اجتماعی «پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی» اطلاع رسانی خواهد شد.

تلفن تماس جهت پاسخ‌گویی به سؤالات ضروری: شماره همراه 09018062981

کلید واژه ها: آزمون عملی علوم ورزشی آزمون عملی تربیت بدنی آزمون عملی فرهنگیان آزمون عملی کنکور کنکور تربیت بدنی کنکور علوم ورزشی رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی آموزش تربیت بدنی فرهنگیان آزمون کنکور سراسری 1402 کنکور دبیری ورزش آزمون عملی دبیری ورزش استخدام دبیری ورزش فرهنگیان آزمون عملی معلم ورزش پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی سازمان سنجش سازمان سنجش آموزش کشور