مهلت ارسال آثار: ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۲ (ثبت‌نام رایگان)

اعلام نتایج و برگزاری نخستین جشنواره برترین‌های علوم ورزشی، به تعویق افتاد

زمان اعلام نتایج داوری و برگزاری نخستین جشنواره برترین‌های علوم ورزشی به تاریخ ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲، موکول گردید.
اعلام نتایج و برگزاری نخستین جشنواره برترین‌های علوم ورزشی، به تعویق افتاد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، زمان اعلام نتایج داوری و برگزاری مراسم نخستین جشنواره برترین‌های علوم ورزشی که پیش از این مقرر شده بود در تاریخ 10 اسفند سال جاری برگزار شود، به تاریخ 12 اردیبهشت ماه 1402، موکول گردید.

بر این اساس، پژوهشگران، اعضای هیأت علمی و اساتید دانشگاه، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته علوم ورزشی و تمامی علاقه‌مندان می‌توانند جهت شرکت در جشنواره، آثار علمی، پژوهشی و یا فناورانه مربوطه در قالب: کتاب، مقاله، پایان‌نامه، رساله، طرح پژوهشی، اختراع و همچنین طرح‌های فناورانه و نوآورانه تیم‌های استارت‌آپی در حوزه ورزش را حداکثر تا تاریخ 15 فروردین ماه 1402، با ثبت‌نام رایگان از طریق سایت جشنواره به نشانی https://1festawards.ssrc.ac.ir ارسال نمایند.

همچنین تمامی آثار ارسالی می‌بایست، در بازه زمانی: فروردین ماه 1400 الی اسفند ماه 1401، انجام شده باشد، در غیر این صورت، آثار قدیمی‌تر توسط هیأت داوران، مورد بررسی قرار نخواهد گرفت.

محورهای علمی جشنواره

• ارتقای عملکرد ورزش در ورزش قهرمانی
  • مطالعات فعالیت بدنی و تندرستی
  • طب ورزشی
  • بیومکانیک ورزشی
  • مدیریت و سیاست‌گذاری در ورزش
  • بازاریابی و تجاری‌سازی در ورزش
  • جامعه‌شناسی ورزشی
  • علوم رفتاری در ورزش
  • روان‌شناسی ورزشی

گفتنی است، در روز برگزاری مراسم، ضمن تجلیل و قدردانی از زحمات و خدمات ارزشمند جمعی از اساتید پیشکسوت جامعه ورزشی و دانشگاهی کشور، از میان کلیه آثار ارسالی، اثر برتر در هر حوزه معرفی و از برگزیدگان تقدیر به عمل خواهد آمد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه جشنواره به شماره تلفن: 02166955762 و 02166955893 داخلی 105، تماس حاصل نمایند.