نخستین خبرنامه الکترونیکی پژوهشگاه تربیت بدنی منتشر شد

۱۲ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۴ کد : ۱۳۸ سایر اخبار اخبار و رویدادها
با هدف اطلاع رسانی فعالیت‌های علمی پژوهشی – کاربردی در فضای مجازی اولین شماره خبرنامه الکترونیکی پژوهشگاه تربیت بدنی منتشر شد
نخستین خبرنامه الکترونیکی پژوهشگاه تربیت بدنی منتشر شد

به گزارش "روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی"، به ‌منظور آگاهی اساتید دانشگاه، دانشجویان، پژوهشگران و تمامی علاقه‌مندان حوزه علوم ورزشی از آخرین اخبار، وقایع و رویدادهای گوناگون پژوهشگاه، خبرنامه الکترونیکی شماره 1 و 2 (دوماهنامه فروردین و اردیبهشت – خرداد و تیر 1398) که مشتمل بر تازه‌های نشر، مطالب علمی، اخبار، رویدادها و فعالیت‌های معاونت‌ها است، منتشر شد.
در این خبرنامه سعی شده است تا به گوشه‌ای از فعالیت‌های انجام شده نظیر برگزاری دوره‌های آموزشی، بازدید مقامات و شخصیت‌ها و غیره اشاره شود. همچنین مطالب علمی ورزشی ارائه ‌شده توسط اعضای هیأت علمی پژوهشگاه در قالب مقاله و اینفوگرافیک و معرفی آزمایشگاه و مرکز تخصصی مشاوره ورزشی نیز در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.
شایان ‌ذکر است، خبرنامه الکترونیکی پژوهشگاه از این پس به ‌صورت دوماهنامه منتشر خواهد کرد.

دریافت فایل pdf خبرنامه

کلید واژه ها: نخستین خبر نامه الکترونیکی خبرنامه الکترونیکی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی خبرنامه الکترونیکی پژوهشگاه علوم ورزشی

Zakieh ۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | ۲۳:۵۱
با سلام آیا امکان دسترسى به کانال تلگرامى شما وجود داره؟ آیا امکان داره گروه تلگرامى رو به شما معرفى کنم؟
پاسخ مدیر سایت ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۲

لطفا با تلفن 88748083 تماس حاصل نمایید.