آشنایی با آزمایشگاه مرکزی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۰ کد : ۵۶ اخبار و رویدادها
آزمایشگاه مرکزی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی با برخورداری از پیشرفته ترین تجهیزات آزمایشگاهی در حال ارائه خدمات به پژوهشگران کشور است
آشنایی با آزمایشگاه مرکزی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، آزمایشگاه پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی باهدف ارائه خدمات تخصصی در حوزه علوم ورزشی به پژوهشگران، اعضای هیات علمی و دانشجویان راه‌اندازی شده است. این آزمایشگاه با در اختیار داشتن تجهیزات به‌روز آزمایشگاهی آماده ارائه خدمات برای اجرای طرح‌های پژوهشی و پایان‌نامه‌های دانشجویی می‌باشد. فعالیت‌های آزمایشگاه متکی بر اصل تکریم جایگاه پژوهش و پژوهشگر و رعایت موازین اخلاق می‌باشد. مأموریت آزمایشگاه به‌عنوان پیشروترین مرکز تحقیقاتی علوم ورزشی این است که با تأمین نیازهای آزمایشگاهی پژوهش ‏ها در جهت تکمیل حلقه‏ های علم، تحقیق، فناوری، تولید و بهره‌برداری از دانش حاصله، زمینه ‏های ارتقاء ورزش در ایران و گسترش مرزهای دانش را فراهم نماید. در حال حاضر آزمایشگاه پژوهشگاه با عضویت قطعی در شبکه آزمایشگاه‏های علمی ایران (شاعا) پاسخگوی نیازهای محققان دانشگاهی، شرکت ها و ادارات دولتی و خصوصی می‏ باشد.
از اساسی‌ترین اهداف تأسیس آزمایشگاه پژوهشگاه علوم ورزشی می‌توان به موارد ذیل اشاره نمود:
انجام پروژه‌های کاربردی و بنیادی درزمینه های مختلف علوم ورزشی؛
ایجاد پل بین‌رشته‌ای در تحقیقات مشترک؛
تدوین و راهبری استانداردهای تجهیزات ورزشی و ارائه آموزش‌های مرتبط؛
تلاش برای آموزش کارشناسان به‌منظور ارتقاء سطح آگاهی و کیفیت عملکرد آنها
متمرکز شدن تجهیزات آزمایشگاهی جهت ارائه خدمات بهینه پژوهشی و فناوری توسط کارشناسان متخصص
ترغیب و توانمندسازی محققین در جهت اجرای طرح‌های تحقیقاتی؛
جلب همکاری و تداوم آن با بخش صنعت به‌منظور کمک به برآورد نیازهای پژوهشی آنها و تقویت بنیه مالی پژوهشگاه.
زمینه‌سازی برای مدیریت نگهداری و تعمیر تجهیزات آزمایشگاهی
همکاری با سایر آزمایشگاه‌های تحقیقاتی و آموزشی
هدفمند نمودن تحقیقات و هدایت پژوهش‌ها در جهت الویت ها
بهبود مداوم کمیت و کیفیت خدمات آزمایشگاهی