زمان برگزاری مجدد آزمون عملی علوم ورزشی اعلام شد

۰۵ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۲ کد : ۱۳۳ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها
آخرین فرصت برای شرکت داوطلبان متقاضی کنکور ۹۸ در آزمون عملی علوم ورزشی اعلام شد
زمان برگزاری مجدد آزمون عملی علوم ورزشی اعلام شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت ‌بدنی و علوم ورزشی، زمان برگزاری مجدد آزمون عملی علوم ورزشی برای شرکت‌کنندگانی که به دلیل تغییر شیوه و زمان برگزاری آزمون یا مصدومیت و سایر دلایل پزشکی در روزهای سوم تا ششم مردادماه موفق به شرکت در آزمون فوق نشده‌اند اعلام شد.
 بر اساس این گزارش، سازمان سنجش آموزش کشور با همکاری پژوهشگاه تربیت ‌بدنی و علوم ورزشی و دانشگاه شهید بهشتی تمهیداتی را برای برگزاری آزمون مجدد برای داوطلبان واجد شرایط اندیشیده است.
این آزمون روز جمعه 8/6/1398 ساعت 11:00 الی 14:00 برای خواهران و ساعت 15:00 الی 16:00 برای برادران در دانشکده علوم ورزشی و تندرستی دانشگاه شهید بهشتی تهران به نشانی: ولنجک- میدان شهید شهریاری (میدان دانشجو) ورودی درب جنوب دانشکده علوم ورزشی و تندرستی برگزار خواهد شد.
 شایان‌ذکر است: به همراه داشتن یک قطعه عکس 3*4، لباس و کفش ورزشی، اصل شناسنامه و یا کارت ملی و مبلغ 31000 تومان بابت هزینه آزمون عملی و مبلغ 35000 تومان بابت معاینه پزشکی در زمان آزمون عملی ضروری است.
در صورت نیاز شماره تلفن : 29905833-021 پاسخگوی سوالات داوطلبان خواهد بود

کلید واژه ها: زمان برگزاری مجدد آزمون عملی علوم ورزشی